Kiss Music News

Miley Cyrus l-a înlocuit deja pe fostul soț, Liam Hemsworth!

Se pare că relația dintre Miley Cyrus și Kaitlynn Carter devine din ce în ce mai serioasă.

La începutul lunii trecute, cu toții am fost surprinși după ce Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anunțat oficial că se despart. La doar câteva luni de la căsătorie și după o relație de aproape 10 ani, cei doi au decis să își spună adio. Iar de atunci, Miley a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de Kaitlynn Carter, care și-a anunțat divorțul cu doar o săptâmână înaintea lui Cyrus.

Chiar dacă nimeni nu le-a dat nicio șansă, acum lucrurile par să devină din ce în ce mai serioase între cele două.

Zvonurile despre relația lor au apărut la scurt timp după despărțirea lui Miley de Liam, dar totul a devenit evident în urma fotografiilor din Italia. De atunci, cele două au fost surprinse împreună de nenumărate ori și Miley chiar și-a prezentat noua iubită, familiei.

Miley și Kaitlynn, împreună la VMA

După ce s-au întors din vacanță, cele două au continuat să apară împreună, însă fără o confirmare oficială a relației. De asemenea, ele au plecat ținându-se de mână de la VMA-urile din acest an, unde Miley a interpretat noua ei piesă, „Slide Away”,  în care vorbește despre despărțirea de Liam. În plus, Kaitlynn i-a fost alături întreaga seară în backstage.

S-au mutat deja împreună?

Fie că este vorba despre un brunch sau decernarea unor premii, Miley și Kaitlynn sunt de nedespărțit. Mai mult, se pare că cele două s-ar fi mutat recent împreună, iar Kaitlynn și-a sărbătorit aniversarea alături de artistă.

„Lui Miley îi merge bine. Pare că nu are regrete. Îi place să fie alături de Kaitlynn”, a declarat o sursă pentru People.

Cele două petrec tot timpul împreună și sunt extrem de apropiate. La săptămâna modei de la New York și-au asortat ținutele, adoptând un un look all black și au apărut, din nou, țindându-se de mână. În timp ce Kaitlynn a purtat o fustă scurtă de piele și un sacou pe umeri, Miley și-a accesorizat ținuta cu o haină supradimensionată.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.