Cool Stuff

Top 5 cele mai stilate zodii. Te numeri printre ele?

Care sunt cele mai stilate zodii!

Ai un talent nativ în a potrivi hainele, esti mereu la curent cu tendințele și nu îți scapă nimic? Probabil că te pasionează moda, însă stilul înseamnă mai mult de atât. Important este să te adaptezi în funcție de momentele din viața ta și să fii tot timpul gata să strălucești, indiferent de situație!

Taur

Cu siguranță vei observa un Taur atunci când intră într-o încăpere. Fie că este îmbăcat cu o față pe masă sau cu cea mai scumpă blană, acesta îți va atrage privirea prin felul lui de a fi. Ei dau ora exactă în modă, așa că nu este de mirare că Audrey Hepburn sau Cher s-au născut sub acest semn zodiacal.

Balanța

Atunci când spui balanță, spui echilibru. Același lucru se întâmplă și în ceea ce privește stilul vestimentar. Chiar dacă poartă un accesoriu modern, Balanța va alege mereu și o piesă vestimentară clasică. Nativii din Balanță sunt cei mai pricepuți la asortat și combinat ținute, astfel încât rezultatul final să fie de impact.

Leu

La Soare te poți uita, dar la un Leu, ba! Acest semn zodiacal adoră să fie în pas cu tendințele și nu se ferește să cheltuiască o mică avere pe îmbrăcăminte. Într-un grup, Leul poate fi ușor de reperat fiind cel care întreține atmosfera, îi distrează pe cei prezenți și are cele mai strălucitoare haine. Așa cum se poate vedea în cazul lui Coco Chanel, Jennifer Lopez sau al Madonnei.

Vărsător

Vărsătorii preferă lucrurile simple și de durată, care nu se vor demoda niciodată, însă nu se feresc de cele mai noi și trăznite accesorii. Dă-le trei lucruri și vor reuși să transforme complet o cameră, dar și o ținută. Este de așteptat ca aceștia să dea startul unor noi trenduri pentru că sunt extrem de talentați la asta.

Berbec

Unul dintre cele mai impulsive semne zodiacale nu putea să nu apară și în acest top. Nativii din zodia Berbec sunt tentați merue să cumpere haine și accesorii, de care nu au neapărat nevoie.  Berbecii nu se plictisesc niciodată, așa că te poți aștepta oricând să depășească barierele modei cu propuneri îndrăznețe.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.