Kiss Music News

FOTO | Primele imagini de la nunta Andreei Bălan cu George Burcea. Ce rochii de mireasă a purtat artista!

Iată primele imagini de la nunta Andreei Bălan cu George Burcea!

Andreea Bălan și George Burcea au avut parte de un weekend emoționant, în care au marcat două evenimente importante: cununia lor religioasă, dar și botezul fetiței lor, Clara Maria.

Zeci de apropiați, rude și prieteni au fost alături de fericitul cuplu în ziua nunții, iar printre invitați s-a numărat și Andreea Antonescu, alături de fetița ei.

Tematica evenimentul a fost „Nunta și botez în Paradis”, iar petrecerea s-a desfășurat în București, la restaurantul Le Chateau, unde au participat în jur de 250 de invitați.

Rochiile de mireasă

Andreea Bălan a schimbat treci rochii de mireasă, care au fost concepute special pentru trei momente diferite: la biserică, valsul mirilor și petrecerea de seară.

Rochia pe care a purtat-o la biserică a avut o trenă lungă și a fost decorată cu mai multe mesaje emoționante, dar și cu simboluri muzicale.

Rochia de mireasa, este cea mai importanta rochie din viata unei femei, trezește cele mai intense emoții și desi purtată doar odată, face cât toate celelalte la un loc.

Rochia mea de mireasă spune povestea noastra în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă.
Este brodată manual cu multă iubire și când o port mă duce în lumea basmului și mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc și parca timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinț și o prințesă!”, a spus Andreea Bălan.

Artista a declarat pentru revista Viva! că după nuntă plănuiește să refolosească rochiile, transformându-le în costumații de scenă.

Nașii celor doi au fost Monica Davidescu și Aurelian Temișan, care le-au dăruit tinerilor căsătoriți două lumânări de nuntă, pe care le-au scris un mesaj emoționant:

Să purtați mereu în suflet amintirea zilei în care destinele voastre s-au unit. Să nu uitați promisiunile care v-au apropiat. Să vă acordați respect, să aveți încredere, să fiți prieteni, să vă iubiți. Cu dragoste, vă suntem alături în drumul vostru spre viitor. Ai voștri, Aurelian și Monica”, au scris cei doi nași pe lumânări.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.