Cool Stuff

Zece cupluri celebre care îți demonstrează că dragostea la prima vedere chiar există

Te-ai îndrăgostit vreodată la prima vedere?

Ți s-a întâmplat vreodată să întâlnești pe cineva pentru prima dată și să vă comportați ca și cum v-ați ști de-o viață? Atunci, probabil că și tu te-ai îndrăgostit la prima vedere. Fie că ai avut curajul să faci primul pas sau că ai preferat să aștepți, iată zece cupluri celebre care îți demonstrează că dragostea la prima vedere chiar există.

Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones

Actorul a știut din prima clipă în care a văzut-o că ea este aleasa și a anunțat-o și pe ea într-un mod cel puțin ciudat.  „Catherine, eu o să fiu tatăl copiilor tăi”, a fost replica folosită de Michael Douglas pentru a-i atrage atenția actualei sale soții. Și se pare că pe ea nu a speriat-o deloc! Cei doi sunt căsătoriți de aproape 20 de ani și au împreună doi copii: pe Dylan și pe fiica lor, Carys.

Natalie Portman & Benjamin Millepied

Natalie a povestit că totul a pornit de la o greșeală pe care a făcut-o Benjamin, într-o parcare, atunci când actrița lucra pentru filmul „Black Swan”. Ea l-a văzut de la geamul studioului de filmări cum a parcat în direcția greșită pe o stradă și atunci i-a atras atenția pentru că felul în care el a reușit să parcheze acea mașină. Când a fost întrebată dacă între ei a fost dragoste la prima vedere, actrița a spus că a fost „destul de aproape”.

John Travolta & Kelly Preston

Chiar dacă între cei doi a fost dragoste la prima vedere, relația lor a avut un început mai greu. Ei s-au cunoscut în 1987, în timpul filmărilor pentru „The Experts” și Travolta s-a îndrăgostit pe loc. Însă, în acea perioadă, actrița era căsătorită cu Kevin Gage. După doar doi ani, Kelly Preston amdivorțat și în 1991, aceasta s-a căsătorit cu Travolta și au împreună trei copii.

Behati Prinsloo & Adam Levine

În cadrul emisiunuii „Watch What Happens Live”, modelul a dezvăluit pentru prima dată că ea a luat legătura cu solistul trupei Maroon 5, atunci când el căuta pe cineva care să joace într-un videoclip de-al său. „Încerca să găsească o fată pentru un videoclip. Nu am putut să particip, dar am început să ne trimitem mesaje prin e-mail. Au trecut ceva săptămâni. Apoi, în sfârșit, m-am dus la L.A. pentru o slujbă și ne-am întâlnit. Ne-am simțit de parcă ne cunoșteam. A fost un fel de dragoste la prima vedere.”

Emily Blunt & John Krasinski

Din clipa în care s-au văzut, cei doi au știut că sunt făcuți unul pentru celălalt. Actrița se afla în oraș alături de o prietenă și tocmai îi povestea cât de bine se simte singură, în momentul în care viitorul ei soț a intrat pe usă. „Și asta a fost. În mai puțin de 10 luni ne-am logodit, dar probabil că știam asta cu mult timp înainte”, a declarat Emily pentru People.

Prințul Harry & Meghan Markle

În timp ce anunțau oficial că s-au logodit, Harry a declarat că a știut din primul moment în care a văzut-o pe Meghan, că ea va fi viitoarea lui soție.

David & Victoria Beckham

Jucătorul de fotbal a știut că Victoria este aleasa lui înainte de a se cunoaște personal. În timp ce se uita la TV la un clip al trupei Spice Girls, Bechkam i-a spus unui prieten: „Vezi fata aia în rochie neagră, scurtă? O să mă căsătoresc cu ea”. Într-un interviu, actuala lui soție a povestit că după ce au făcut schimb de numere de telefon, fotbalistul a mers acasă și și-a notat numărul în mai multe locuri pentru a se asigura că nu îl pierde.

Matt & Luciana Damon

Prima întâlnire a celor doi a fost doar începutul unei povești de dragoste ca în povești. „Am văzut-o în partea opusă a camerei și strălucea de parcă ar fi fost un reflector îndreptat către ea - radia bucurie” a povestit actorul despre actuala lui soție care lucra ca barman, la acea vreme.

George & Amal Clooney

Relația lor a început mai întâi ca o prietenie, însă actorul a știut de la început că ea este aleasa. „Știam de când am cunoscut-o că este o femeie super-extraordinară. Înainte de asta, mă gândeam dacă voi avea șansa să o întâlnesc vreodată. Apoi, am fost prieteni o vreme și, din fericire, a spus ”da” când am cerut-o”.

Jessica Alba & Cash Warren

Jessica Alba a fost complet dată peste cap atunci când l-a întâlnit prima dată pe Cash și a simțit nevoia să își împărtășească sentimentele. „Imediat după ce l-am întâlnit, l-am sunat pe cel mai bun prieten al meu și i-am spus: „L-am cunoscut pe acest tip și simt că-l cunosc dintotdeauna și că îl voi cunoaște pentru tot restul vieții mele”, a povestit actrița pentru Cosmopolitan.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.