Kiss Music News

Pasionații de filme horror sunt așteptați săptămâna aceasta la Dracula Film Festival

În perioada 16-20 octombrie, te invităm la Brașov, la cea de-a VII-a ediție de Dracula Film Festival!

În perioada 16-20 octombrie, te invităm la Brașov, la cea de-a VII-a ediție de Dracula Film Festival! Timp de cinci zile, pasionații de filme horror și fantasy vor putea să vadă în cadrul Dracula Film Festival cele mai noi și apreciate filme de gen.

Filmul eveniment al celei de-a VII-a ediții Dracula Film Festival este producția americană THE LIGHTHOUSE, în regia lui Robert Eggers (The Witch), cu Willem Dafoe și Robert Pattinson în rolurile principale. THE LIGHTHOUSE s-a văzut prima dată în acest an la festivalul de film de la Cannes, unde a și câștigat premiul Federației Internaționale a Criticilor de Film, FIPRESCI.

În rolurile principale îi întâlnim pe Willem Dafoe și Robert Pattinson. Pe Dafoe îl știm, mai ales, din filmele lui Lars von Trier. Actorul a fost nominalizat la 4 premii Oscar pentru filmele At Eternity’s Gate (2018), The Florida Project (2017), Shadow of the Vampire (2000) și Platoon (1986).

Robert Pattinson a intrat în atenția publicului prin rolul lui Edward Cullen, vampirul din saga Twilight (2008), iar talentul său a fost confirmat ulterior prin colaborarea cu cineaşti ca David Cronenberg (Maps to the Stars), James Gray (The Lost City of Z) sau Claire Denis (High Life).

THE LIGHTHOUSE este filmat în alb-negru, și acțiunea se desfășoară pe o insula în New England în anul 1890, unde doi paznici de far, Thomas Wake (Willem Dafoe) și Ephraim Winslow (Robert Pattinson) își pierd mințile în izolare.

Urmărește acum trailer-ul filmului „The Lighthouse”!

Filmul va avea premiera mondială vineri, 18 octombrie, iar în România se vede exclusiv la Dracula Film Festival, la Gala de decernarea Premiilor DFF, sâmbătă 19 octombrie, la Centrul Cultural Reduta din Brașov.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.