Kiss Music News

Liam Hemsworth a aflat de pe rețelele de socializare că Miley Cyrus voia să divorțeze de el

Liam Hemsworth a fost luat prin surprindere de decizia lui Miley Cyrus de a divorța.

Liam Hemsworth  a fost luat prin surprindere de decizia lui Miley Cyrus de a divorța. Actorul a aflat despre această intenție de pe rețelele de socializare și a fost confuz în privința acestei situații. Liam se afla în Australia, alături de frații săi, atunci când reprezentantul lui Miley Cyrus a declarat pentru presă că relația artistei cu Liam a ajuns la final.

Cuplul nu a oferit nicio declarație cu privire la divorț, iar Liam a preferat să se retragă pentru o perioadă din atenția presei, în timp ce Miley și-a refăcut deja viața amoroasă, alături de Kaitlynn Carter.

Liam Hemsworth i-a transmis un mesaj public lui Miley Cyrus, după anunțul legat de divorț, iar de atunci acesta a evitat să mai discute despre fosta sa soție.

Salut! Vreau doar să vă spun că eu şi Miley ne-am despărţit şi că îi doresc multă sănătate şi fericire. Este o problemă intimă, aşa că nu voi face niciun fel de comentariu în faţa jurnaliştilor cu privire la acest aspect. Orice alte declaraţii care au circulat prin presă sunt false. Multă linişte şi iubire!”, a scris Liam, pe Instagram.

Liam Hemsworth a semnat actele pentru divorț pe 21 august, iar conform revistei People, actorul spera la o împăcare cu Miley. Însă după ce familia actorului a văzut fotografiile cu Miley și Kaitlynn Carter, Liam a luat decizia de a semna documentele de divorț.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.