Kiss Music News

Trupa The Pussycat Dolls se reunește după o pauză de zece ani

După o pauză de zece ani, trupa The Pussycat Dolls plănuiește să revină cu un nou album și cu un turneu internațional.

După o pauză de zece ani, trupa The Pussycat Dolls plănuiește să revină cu un nou album și cu un turneu internațional. Conform ziarului Daily Mail, Nicole Scherzinger ar fi semnat un contract destul de generos și ar fi acceptat să revină ca solistă în trupa care a făcut-o celebră.

Formația The Pussycat Dolls a luat naștere în 2003, iar timp de șase ani, trupa a vândut peste 15 milioane de albume și peste 40 de milioane de single-uri în întreaga lume. Din păcate, proiectul s-a destrămat în 2009, în urma mai multor neînțelegeri legate de rolul lui Nicole în trupă, aceasta fiind liderul grupului.

Din câte se pare, în 2019, fetele au ajuns la o înțelegere și sunt pregătite să revină împreună pe scenă.

Nicole a refuzat mai multe oferte de revenire, dar acum că se împlinesc 10 ani de la despărțirea trupei, ea a realizat că este pregătită să cânte din nou alături de fostele colege”, a declarat o sursă apropiată trupei pentru tabloidul The Sun.

Deși totul s-a petrecut recent, aceeași sursă ar fi declarat că fetele se gândesc să lucreze la o serie de piese noi, însă rămâne de văzut dacă trupa va reveni în aceeași formulă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.