Cool Stuff

Zece ani de la lansarea serialului „The Vampire Diaries”. Află acum toate secretele din spatele producției!

Zece ani de la lansarea serialului The Vampire Diaries! Află toate secretele despre serial!

Serialul The Vampire Diaries a debutat în urmă cu zece ani și a marcat adolescența multor tineri din întreaga lume, fiind un adevărat fenomen mondial. Personajele cu puteri supranaturale, poveștile dramatice din Mystic Falls și triunghiurile amoroase au fost elementele cheie, care ne-au făcut să urmărim cu sufletul la gură serialul The Vampire Diaries.

Nina Dobrev nu trebuia să fie Elena Gilbert

Compania CW și-a dorit ca starul serialului „The Vampire Diaries” să fie Ashlee Simpson, sora mai mică a Jessicăi Simpson. Însă după ce au cunoscut-o pe Nina Dobrev, cei din echipă s-au răzgândit în privința personajului principal. De asemenea, printre preferate s-a numărat și Ashley Tisdale din „High School Musical”, însă aceasta a refuzat proiectul, în favoarea altui serial.

Nina Dobrev nu a făcut mare impresie la prima audiție

Deși a interpretat mai multe personaje în serialul „The Vampire Diaries”, Nina Dobrev nu a reușit să îi dea pe spate pe cei din echipa CW, de la prima audiție. „Nimeni nu își aducea aminte de prima ei audiție. Apoi, cu ajutorul agentului ei și cu implicarea directorului de casting, ne-am trezit cu un mesaj de la ea. ”Hey, ascultați-mă! Am fost bolnavă în ziua de casting și nu am reușit să dau ce e mai bun din mine, însă îmi doresc neapărat să obțin acest rol”. Apoi ne-a trimis o casetă cu interpretarea ei și ne-a cucerit, a obținut rolul pe loc”, a povestit Julie Plec, producătoarea serialului TVD.

O mulțime de schimbări

Fanii  au fost dezamăgiți atunci când au văzut că Elena Gilbert din serial nu seamănă cu personajul din cărți. Personajul ar fi trebuit să fie interpretat de o tânără blondă, cu ochi albaștri, însă Nina Dobrev era șatenă, cu ochi căprui.

De asemenea, în serial, Elena Gilbert are un frate adolescent, Jeremy, în loc să aibă o soră mai mică, pe nume Margaret. În cărți, pe mătușa Elenei o chema Judith, însă în serial o regăsim cu numele de Jenna. Iar Caroline ar fi trebuit să fie rivala Elenei, însă producătorii au decis ca acestea să fie prietene.

Căutarea fraților Salvatore

După ce au ales-o pe Nina Dobrev ca protagonistă, cei din echipă au avut de furcă până au găsit doi actori potriviți pentru rolurile fraților Salvatore. Se pare că printre cei care au vânat rolurile s-au numărat Zach Roerig (Matt Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Nathanial Buzolic (Kol) și David Gallagher (din serialul Al Șaptelea Cer).

Paul și Ian au apărut în peisaj destul de târziu. Paul dăduse deja 15 probe, iar Ian a apărut ca prin minune. Paul a fost singurul care nu părea că se chinuie să joace, deci pot să spun că a făcut exact ce trebuia”, a povestit regizoarea Julie Plec.

Ian Somerhalder trebuia să joace într-un alt serial cu vampiri

Înainte de a obține rolul lui Damon Salvatore, Ian Somerhalder a fost cât pe ce să joace în serialul True Blood, în rolul lui Jason Stackhouse. „Am fost la casting pentru True Blood, dar nu l-am convins pe Alan Ball că rolul mi se potrivea. După ce am văzut că nu am luat casting-ul, am fost foarte dat peste cap. Nu m-am uitat la True Blood nici acum”, a dezvăluit Ian Somerhalder.

Nina Dobrev și Paul Wesley nu s-au suportat la început

Pe micile ecrane formau cel mai frumos cuplu, însă în viața reală se detestau complet! Nina Dobrev și Paul Wesley nu s-au suportat deloc în primele cinci luni de filmare pentru serialul „The Vampire Diaries”.

Actrița de origine bulgară a dezvăluit într-un interviu pentru E!News că între ea și Paul Wesley nu exista la început niciun fel de chimie – „Eu și Paul nu ne-am înțeles deloc la începutul show-ului. L-am respectat pe Paul Wesley, dar nu îmi plăcea de Paul Wesley”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.