Kiss Music News

VIDEO | Shawn Mendes și Camila Cabello au un mod ciudat de a se săruta

Shawn Mendes și Camila Cabello au stârnit noi controverse după ce au publicat un clip amuzant pe Instagram.

Shawn Mendes și Camila Cabello au stârnit noi controverse după ce au publicat un clip amuzant pe Instagram, în care se sărutau. Aceștia au vrut să facă o glumă cu privire la comentariile răutăcioase pe care le-au tot primit, iar momentul lor a stârnit amuzamentul tuturor. Deși totul a fost o improvizație funny, au fost și câțiva internauți care s-au declarat dezgustați de sărutul lor.

Camila și Shawn s-au gândit să facă acel clip, după ce mai mulți oameni au râs de fotografiile în care aceștia își manifestau afecțiunea în public.

Am văzut că lumea râde de noi pe Twitter și spune că avem un mod ciudat de a ne săruta, că ne sărutăm ca peștii”, a spus Shawn Mendes.

Chiar ne-ați rănit sentimentele. Așa că vrem să vă arătăm cum ne sărutăm în realitate”, a adăugat  Camila.

Shawn și Camila nu par să acorde prea multă atenție zvonurilor din presă privind relația lor, iar aceștia chiar au declarat pentru revista Elle că oamenii pot să spună ce vor despre ei.

Pot să spună ce vor , dar în același timp, noi ne vom trăi viața, ne vom bucura de ea și ne vom îndrăgosti ca și când nu ne vede nimeni. Așa vreau să trăiesc. Nu vreau să las ușa deschisă pentru ceilalți, ca să se simtă implicați în relația mea. Cum am mai spus, este treaba mea și a lui. Tocmai de aceea nu vreau sa vorbesc despre noi, pentru că vreau să ne protejăm relația”, a dezvăluit Camila Cabello.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.