Kiss Music News

FOTO | Cum arată în realitate stripperița care a inspirat-o pe Jennifer Lopez pentru filmul „Hustlers”

Uite cum arată în realitate stripperița care a inspirat-o pe Jennifer Lopez pentru filmul „Hustlers”!

Jennifer Lopez are mari șanse să fie nominalizată anul acesta la premiile Oscar pentru rolul Ramonei, pe care îl interpretează în filmul „Hustlers”. Filmul este inspirat după un caz real și urmărește povestea unui grup de stripperițe care plănuiesc să se îmbogățească de pe urma unor foști clienți, brokeri de pe Wall Street.

În realitate, cea care a pus la cale acest plan a fost Samantha Barbash, o dansatoare din Bronx, care nu pare prea mulțumită de modul în care J.Lo a decis să spună povestea pe marile ecrane.

Nu am fost prea impresionată. Adică m-a uimit Jennifer. Este incredibilă, iar corpul ei arată super bine. A știut cum să își joace rolul, dar nu a fost totul adevărat”, a declarat Samantha pentru Vanity Fair.

Conform acesteia, filmul urmărește câteva fapte reale, dar nu surprinde esența întregii povești. „Ea are semnul din naștere pe care îl am și eu. Eu aveam un pierce deasupra buzei, ea îl are sub buză. Ea are un tatuaj pe deget, eu aveam unul pe coapsă”, a povestit Samantha, care s-a declarat extrem de dezamăgită de modul în care personajul său a fost creat.

Nu sunt deloc așa în realitate. Ca actriță, când interpretezi pe cineva, se presupune că trebuie să ajungi să cunoști acea persoană, să te comporți exact ca ea”, a spus Samantha.

Deși o admiră pe J.Lo, Samantha consideră că rapperița Cardi B ar fi fost mai potrivită să îi spună povestea în film.

O iubesc pe Cardi B. Cele zece minute în care apare au fost absolut minunat. E amuzant, pentru că atunci când am auzit că o să se facă acest film și că o să fie și Cardi în el, m-am gândit ca ea o să mă interpreteze. Deși nu e actriță, a fost în lumea cluburilor de striptease, așa că știe ce se întâmplă în industrie. Sunt sigură că m-ar fi jucat mai bine. Nu spun că nu mi-a plăcut de Jennifer, dar Cardi avea experiență în business”, a spus Samantha.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.