Cool Stuff

FOTO | Care sunt cele mai amuzante fotografii cu animale din 2019

Iată care sunt cele mai amuzante fotografii cu animale, din 2019!

În fiecare an, zeci de fotografi din întreaga lume se înscriu în competiția Comedy Wildlife Photography Awards, cu cele mai amuzante imagini, surprinse în sălbăticie. Evident, urșii, pinguinii, leii și rozătoarele sunt în fiecare an vedetele din concurs, și din câte se pare, și în acest an, fotografiile par desprinse dintr-un adevărat film de comedie.

Totuși, în spatele acestui concurs se ascunde o cauza importantă, susținută de fondatorii galei – Paul Joynson Hicks și Tom Sullam.

Vă rog să vă aduceți aminte că este vorba despre conservarea mediului. Vrem să atragem atenția tuturor asupra conservării mediului și dacă e nevoie, batem la tobe, la țambal și facem multă gălăgie pentru a transmite mai departe mesajul nostru. Lumea animalelor este în pericol, la nivel mondial, așa că trebuie să facem ceva pentru a o salva. Putem să începem prin a ne interesa ce face mai exact fundația Born Free și să facem o donație la www.bornfree.org.uk”.

În fiecare an, fotografiile sunt din ce în ce mai bune, așa că anul acesta, juriul a decis să facă publice o parte din imaginile înscrise în concurs, așa că iată câțiva dintre finaliști:

1. Când o asculți pe Celine Dion

 2. Misiune imposibilă

3. Relax, take it easy!

4. Zilele alea de luni

5. Când nu vrei să accepți că vecinul tău are dreptate

6. Fresh Shower In The Morning!

7. Prea multe facturi...

8. Hello, buddy!

9. A big cat is still a cat...

10. Când vezi un cățeluș pufos

Foto: Bored Panda

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.