Cool Stuff

FOTO | Cinci vedete de la Hollywood care au adoptat freza „castron”

Toamna a adus și schimbările de look în rândul vedetelor de la Hollywood!

Dacă și tu ai fost tuns „castron” în copilărie, acum este momentul să revii la acea freză! Pentru că, aparent, un nou trend le-a cucerit pe vedetele de la Hollywood! Odată cu venirea toamnei din ce în ce mai multe celebrități au simțit nevoia de o schimbare radicală, așa că au recurs la noi tunsori. Iată cinci dintre acestea care au ales să readucă în actualitate freza „castron”.

Timothée Chalamet

Dacă unii dintre fanii lui Timothée Chalamet au crezut că acesta are de gând să își lase părul să crească, judecând după cele mai recente fotografii, se pare că s-au înșelat. Mai mult, odată cu lansarea trailer-ului pentru noul film „The King”, actorul apare și cu o nouă tunsoare. Însă protagonistul din „Call Me By Your Name” nu este nici pe departe singurul care a ales această formă.

Harry Styles

Septembrie este clar luna transformărilor! Recent, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, Harry Styles și-a împărțit fanii în două tabere cu noua tunsoare. Totuși, în cazul lui Harry nu este prima dată când fanii lui trec prin acest șoc. În urmă cu doi ani, el și-a mai făcut o schimbare radicală de look pentru a juca în filmul „Dunkirk”, a cărui acțiune se petrece în perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

Charlize Theron

Cu siguranță, tunsoarea „castron” este unisex. Și asta ne demonstrează chiar Charlize Theron! Recent, actrița a renunțat la look-ul ei clasic și și-a șocat fanii cu o postare pe Instagram. Din câte se pare, schimbarea de look a fost făcută pentru noul film „Fast & Furious 9”, pentru care filmările au început încă din primăvară.

Joe Keery

Nu știm cât de mândru este actorul din „Stranger Things” de noul lui hairstyle, însă cu siguranță, fanii nu au fost prea mulțumiți de schimbarea acestuia. Joe a provocat destul de multă agitație atunci când și-a făcut apariția, la evenimentul organziat de Chanel, fără freza care l-a consacrat.

Céline Dion

În aceasta lună, revista Harper's Bazaar ne-a prezentat o nouă Céline Dion. Artista este aproape de nerecunoscut cu noua tunsoare, iar fanii ei au rămas fără cuvinte la vederea fotografiilor. Nu știm încă dacă Céline a renunțat la părul ei lung și blond sau doar a purtat o perucă pentru shooting, însă putem spune că look-ul i s-ar potrivi perfect.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.