Kiss Music News

Miley Cyrus, din nou single. Ce merge prost în viața amoroasă a artistei?

Miley Cyrus și Kaitlynn Carter și-au spus adio, după o lună de relație!

Se pare că dragostea de-o vară, chiar ține cât o vară, iar Miley Cyrus știe cel mai bine acest lucru. După divorțul de Liam Hemsworth, artista s-a cuplat cu prietena ei, Kaitlynn Carter, iar de curând, cele două s-au mutat împreună. Însă din păcate, planetele dragostei nu s-au aliniat pentru Miley, pentru că aceasta este din nou single.

Conform revistei People, Miley și Kaitlynn s-au despărțit de curând, însă au decis să rămână prietene și să fie alături una de cealaltă, indiferent de ce le rezervă viitorul. „Treaba s-a cam răcit între ele”, a declarat o sursă pentru celebra publicație.

Miley Cyrus, single și fericită?

Se pare că Miley nu a fost chiar atât de îndrăgostită de Kaitlynn, ținând cont că în weekend și-a făcut apariția alături de mama și de sora ei, la  iHeartRadio Festival, în Las Vegas. În imaginile surprinse, Cyrus nu pare deloc afectată de despărțire, așa că există posibilitatea ca relația ei cu Kaitlynn să nu fi fost niciodată una reală. Sau cine știe, poate că Miley încă suferă după Liam și are nevoie de timp pentru a-și pune în ordine sentimentele.

Vara divorțurilor!

Carter s-a despărțit anul acesta de soțul ei, Brody Jenner, iar Cyrus a divorțat în luna august de Liam Hemsworth, după opt luni de mariaj. Hemsworth a fost primul care a semnat actele de divorț, deși a sperat până în ultimul moment că-și va putea salva relația cu Miley. Din câte se pare, actorul a fost determinat să divorțeze, după ce familia sa a văzut fotografiile în care Miley și Kaitlynn se sărutau, fiind extrem de dezamăgiți de comportamentul lui Cyrus.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.