Cool Stuff

Hahaha! Nu o să-ți vină să crezi cum a ajuns Salma Hayek să aibă un bust atât de generos

Salma Hayek a dezvăluit care este secretul bustului ei generos, și din câte se pare, totul a fost „minune dumnezeiască”.

Salma Hayek a dezvăluit care este secretul bustului ei generos, și din câte se pare, totul a fost „minune dumnezeiască”. Actrița a fost invitată recent în emisiunea The Graham Norton Show, unde a povestit despre perioada adolescenței, și despre momentele sale de nesiguranță. Salma a dezvăluit că în perioada liceului, era cea mai mică din clasă și că nu se dezvoltase la fel de bine ca celelalte fete, iar din acest motiv, era mereu ținta glumelor răutăcioase.

Da, eram cea mai mică din clasă, iar colegele mele aveau deja sâni, iar eu nu aveam nimic...”, a povestit Salma.

Ce nu fac femeile pentru un bust generos?

Implanturile mamare nu erau cea mai bună soluție pentru Salma Hayek în perioada liceului, așa că actrița a decis să rezolve problema pe altă cale.

Am plecat într-o vacanță cu părinții mei și am ajuns la o mănăstire unde trăise un sfânt făcător de minuni. Când ne întorceam spre mașină, le-am zis alor mei că am uitat ceva în biserică și m-am dus înapoi. Am intrat în biserică, mi-am băgat mâinile în apa sființită și am zis – „Doamne, dă-mi niște sâni!”, după care mi-am pus mâinile pe piept”, a povestit Salma Hayek, amuzată de întâmplare.

Se pare că acel sfânt chiar a făcut o minune, pentru că astăzi, Salma Hayek este una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, iar bustul ei este cu siguranță unul generos.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.