Cool Stuff

La un an de la divorț, fosta soție a lui Channing Tatum este din nou gravidă. Cu cine se iubește actrița!

Jenna Dewan, fosta soție a lui Channing Tatum, este în culmea fericirii, fiind însărcinată pentru a doua oară!

Jenna Dewan, fosta soție a lui Channing Tatum, este în culmea fericirii, fiind însărcinată pentru a doua oară! Frumoasa actriță din filmul Step Up a anunțat că este gravidă din nou, prin intermediul revistei People, iar vestea i-a surprins pe fanii acesteia. După divorțul de Channing Tatum, Jenna a regăsit din nou dragostea în brațele actorului Steve Kazee, alături de care își va întemeia o nouă familie.

Actrița a confirmat sarcina și publicând o fotografie adorabilă pe Instagram, în care i se observă burtica de gravidă.

Să devin mamă este pur și simplu cel mai incredibil lucru care mi s-a întâmplat vreodată”, a scris Jenna Dewan, în descrierea fotografiei.

Jenna a dorit ca fostul ei soț, Channing Tatum, să afle despre sarcină, înainte ca anunțul să apară în presă, iar acesta a fost încântat de veste. Conform E! News, Channing este foarte fericit și o susține pe Jenna, chiar dacă cei doi au divorțat anul trecut, după nouă ani de căsnicie.

Cine este iubitul Jennei Dewan?

Poate că Steve Kazee nu este la fel de popular precum Channing Tatum, dar asta nu înseamnă că nu este un tip talentat. Actorul a primit un trofeu Tony, în 2012, pentru rolul principal din musicalul Once, unde a interpretat rolul unui chitarist irlandez, care se îndrăgostești de o pianistă cehă.

Steve Kazee nu este doar un bun actor, ci și un cântăreț desăvârșit, ținând cont că are în palmares mai multe show-uri de pe Broadway, printre care și musicalul Pretty Woman. Actorul în vârstă de 43 de ani va deveni tătic pentru prima dată, alături de Jenna Dewan, iar noi abia așteptăm să îi vedem împreună și la altar!

Channing Tatum, îndrăgostit până peste cap de Jessie J

Spre deosebire de fosta sa soție, Channing a fost mai puțin discret în privința relației sale cu Jessie J, aceștia afișându-se împreună, încă din toamna anului trecut. Se pare că relația celor doi evoluează din ce în ce mai mult, iar Jessie pare extrem de îndrăgostită, ținând cont că de curând, artista i-a dedicat o piesă celebrului actor. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.