Cool Stuff

Mila Kunis a renunțat la look-ul ei natural și arată complet diferit

Mila Kunis a recurs la o schimbare de look radicală!

Atunci când te gândești la Mila Kunis nu îți vine în minte cuvântul nonconformism. De-a lungul carierei sale, ea a adoptat un stil natural și cât mai relaxat, chiar și atunci când a venit vorba de tunsori. Însă vremurile acelea au luat sfârșit!

Recent, actrița a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles, într-o ținută sport purtând o pereche de blugi, un tricou și încălțări sport. Mila și-a completat look-ul cu o șapcă, dar care lăsa la vedere noul ei look. Aparent, protagonista din „Bad Moms” a trecut de la culoarea naturală a părului, la blond platinat, vopsidu-și vârfurile turcoaz.

Actrița pare că este într-o stare de spirit foarte bună, în ciuda celui mai recent scandal în care este implicat soțul ei, Ashton Kutcher. Fosta lui soție, Demi Moore, tocmai și-a lansat cartea „Inside Out” în care vorbește deschis despre relația ei cu Ashton. În ciudat diferenței de 15 ani dintre ei, Demi Moore și Ashton s-au căsătorit în 2005, iar relația lor a trecut printr-o mulțime de probleme, care într-un final au condus la divorț. În cartea sa, actrița povestește despre sarcina pe care a pierdut-o, despre abuzul de droguri și alcool și despre cum actorul a înșelat-o. 

Foto: DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.