Kiss Music News

Cleopatra Stratan este de nerecunoscut în noul ei videoclip. Ascultă acum piesa ei super hot!

Cleopatra este „Angela" în cel mai nou clip al său și este de nerecunoscut!

După piese „dulci" cu „vino-ncoace" precum „Pupa-mă" și „Chocolata", Cleopatra Stratan lansează o nouă piesă, de data aceasta cu versuri în limba engleză și rusă. Cleopatra este „Angela" în cel mai nou clip al său și este de nerecunoscut!

Care este povestea piesei?

Angela este un personaj îndrăzneț care s-a îndrăgostit de un fotbalist. Nu reușește să îi atragă atenția, așadar îi declară dragostea prin piesă. Roman Burlaca este cel care a ilustrat povestea Angelei, construind conceptul unei păpuși Barbie - o păpușă perfectă care prinde viața.

Am abordat mai multe look-uri noi și îmi pare foarte bine că am avut prilejul de a experimenta. Îi mulțumesc Yanei Pozitivi pentru styling! Insăși piesa este o prezentare a Angelei: "My name is Angela" și a felului ei de a fi - îndrăzneața și nonconformistă. Sper să vă placă piesa așa cum îmi place mie!", declară Cleopatra Stratan.

Radu de la O-Zone, autorul piesei!

Single-ul este compus de care Ana Sîrbu (Sianna) și Radu Sirbu, în studioul Rassada Music. În regia lui Roman Burlaca, videoclipul este unul plin de culoare, inspirat parcă din benzi desenate, în care Cleopatra joacă rolul unul personaj plin de sex appeal.    

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.