Kiss Music News

Shakira și Jennifer Lopez, pe aceeași scenă. Când vom avea ocazia să le vedem cântând împreună!

Shakira și Jennifer Lopez vor urca împreună pe scena Super Bowl!

Da, este adevărat! Shakira și Jeniffer Lopez - două dintre cele mai apreciate artiste- vor cânta împreună pe scena de la Super Bowl Halftime, în 2020. Vestea tocmai a fost dată de cele două artiste, pe conturile lor de Instagram și de organizatorii show-ului. Evenimentul va avea loc la începutul anului următor, pe data de 2 februarie, aşa că abia aşteptăm să le vedem pe scenă.

„De când am văzut-o pe Diana Ross în emisiunea Halftime Show, am visat să fac spectacol la Super Bowl. Și acum este un moment și mai special, nu doar pentru că este a 100-a aniversare a NFL, ci și pentru că voi fi alături de o altă colegă latină. Abia aștept să vă arăt ce putem face noi fetele pe  cea mai mare scenă din lume”, a declarat J. Lo, conform comunicatului de presă.

Și Shakira și-a exprimat fericirea, declarând: „Sunt extrem de onorată că voi participa la una dintre cele mai mari etape din lume, în compania unei colege de sex feminin, pentru a reprezenta latinii și latinele din SUA și din întreaga lume - și mai ales, de ziua mea! Este un adevărat vis american și vom face un show de zile mari!”, a mai spus artista.

De asemenea, conform organizatorilor aceasta va fi și prima dată când cele două vor cânta împreună pe aceeași scenă. Se pare că cei de la NFL și-au dorit foarte mult să le aducă pe cele două superstaruri pe aceeași scenă. Într-o declaratie, Adam Harter, unul dintre organizatori, a afirmat că întreaga companie „este foarte încântată” de faptul că cele două dive vor împărți scena în cadrul ediției din acest an.

Așadar, Jennifer Lopez și Shakira intră pe lista artiștilor care urcă pe scena Super Bowl Halftime, după show-ul din acest an al celor de la Maroon 5, Travis Scott și Big Boi. De asemenea, Justin Timberlake, Lady Gaga, Beyonce sau Bruno Mars sunt alte nume care au făcut spectacol cu reprezențiile lor de la Super Bowl, în anii anteriori.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.