Cool Stuff

Pretenţii de vedetă! Ce cadouri de nuntă îşi doreşte Jennifer Lawrence!

Iată ce cadouri își dorește Jennifer Lawrence de la invitați!

Chiar dacă Jennifer Lawrence și iubitul ei, Cooke Maroney, încearcă să își țină relația cât mai departe de ochii curioșilor, detaliile din viața lor continuă să apară. După ce la începutul acestui an, presa a dezvăluit că cei doi s-au logodit, actriţa a fost surprinsă recent, ieșind de la ofițerul de stare civilă, alături de logodnicul ei, aşa că au apărut noi zvonuri, în legătură cu nunta.

Acum, totul devine din ce în ce mai sigur având în vedere că actrița din filmele „Hunger Games” tocmai a dezvăluit lista cu darurile pe care și le dorește de la invitați. Iar ţinând cont de faptul că Amy Schumer și Emma Stone vor fi posibilele domnișoare de onoare, ne așteptăm ca ziua cea mare să fie fix opusul unei nunți tradiționale.

Totodată, la fel de neașteptate sunt și cadourile pe care și le dorește. Chiar dacă este una dintre cele mai bine plătite actrițe, câștigătoare a unui Premiu Oscar, Jennifer a trecut pe lista tot felul de obiecte folosite în viața de zi cu zi de la decorațiuni interioare, ustensile de grădină, veselă, până la gadgeturi și echipamente sportive.

„Să plănuiești o nuntă este foarte incitant, dar poate fi copleșitor. Pentru oricine are nevoie de puțină inspirație m-am gândit că ar fi drăguț să colaborez cu Amazon pentru a prezenta câteva dintre lucrurile de pe lista mea de dorințe. E foarte ușor și poți găsi orice ai nevoie într-un singur loc” a scris actrița, alături de lista pe care a realizat-o.

În ciuda programului încărcat, actriței îi place să petreacă timp acasă, alături de iubitul ei, pentru care gătește de fiecare dată când are ocazia. Așadar, pe listă se regăsesc și un făcăleț din marmură albă și un un cuțit pentru tăiat brânză, din același material, un tocător sau un aparat de preparat paste.

Jennifer nu a uitat nici de lucrurile de care are nevoie în timpul călătoriilor. Așa că pe lista de dorințe a adăugat și o pereche de căști, un set din cașmir pentru călătorii care include o pătură și o mască pentru ochi, dar și o cameră video portabilă.

„Călătoresc mult în interes de serviciu, iar acestea sunt câteva dintre cele mai bune lucruri pe care le-am găsit de-a lungul anilor și m-au ajutat să mă simt reîncărcată și gata să explorez. Nu plecați în luna de miere fără ele!”, a spus ea.

FOTO: People.com, Amazon.com

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.