Kiss Music News

FOTO | Nu o să îți vină să crezi cu cine se iubește Halsey!

Uite cine este noul iubit al lui Halsey!

Se pare că visele devin realitate, iar Halsey este cu siguranță cea mai fericită! Artista a povestit într-o mulțime de interviuri că era îndrăgostită de actorul Evan Peters, din American Horror Story, încă din 2012, însă pe atunci, acesta era cuplat cu Emma Roberts. Acum, astrele s-au aranjat în favoarea lui Halsey, care de curând a fost surprinsă alături de Evan Peters, la o plimbare printr-un parc de distracții din Los Angeles.

Au tot râs și au flirtat unul cu celălalt, cât am așteptat să ne urcăm în carusel. Ni s-a părut foarte romantici”, a povestit o sursă pentru Daily Mail.

Halsey, îndrăgostită de Evan Peters, încă din 2012

De-a lungul timpului, Halsey nu s-a sfiit deloc să vorbească despre pasiunea ei pentru Peters, chiar dacă acesta avea iubită.

Serios, Evan Peters, nu mă mai face să mă simt atrasă de toți sociopații și de toți criminalii...”, a scris Halsey, în 2012, atunci când serialul American Horror Story era încă la început.

Apoi, în 2013, Halsey a scris pe Twitter că ar face o petiție ca Evan Peters să iasă cu ea, iar în 2014, artista a recunoscut că este îndrăgostită până peste cap de actor.

Cine s-a iubit cu cine?!

Halsey a avut o relație de lungă durată cu G-Eazy, care s-a încheiat în septembrie 2018, iar de atunci, artista ar mai fi fost cuplată cu Yungblood.

În schimb, Evan Peters a avut o relație de șapte ani cu Emma Roberts, însă aceștia și-au încheiat logodna în martie și au decis să rămână prieteni.

Foto: DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.