Kiss Music News

FOTO | Primele imagini de la petrecerea de logodnă a lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au sărbătorit logodna alături de familie și prieteni.

Jennifer Lopez și logodnicul ei, Alex Rodriguez, au mai făcut un pas în drumul către altar. Cei doi sunt logodiți din luna martie, însă abia de curând au organizat o petrecere pentru a sărbători acest lucru.

Printre invitați s-au numărăt atât membrii familiei cât și prietenii apropiați. De la petrecere, nu puteau să lipsească nici copiii celor doi, așa că J.Lo și logodnicul ei au postat pe conturile lor o serie de fotografii adorabile cu  întreaga familie.

Ambii au câte doi copii din relațiile anterioare și din câte se pare, cei mici se înțeleg de minune. Jennifer îi are pe gemenii Maximilian „Max” David și Emme, în vârstă de 11 ani, din căsnicia cu Marc Anthony. Iar Alex Rodriguez este tatăl a două fete Ella, în vârstă de 11 ani, și Natasha, de 14 ani, în urma căsniciei cu Cynthia Scurtis.

Având în vedere că se înțeleg atât de bine, se pare că cei mici vor avea un rol important la nuntă, așa cum a declarat o sursă pentru People. 

„Pentru ei amândoi, familia este foarte importantă. Atracția puternică pe care au avut-o unul față de celălalt la început s-ar fi estompat dacă nu ar fi reușit să se unească precum o familie” au declarat apropiații celor doi. „Copiii sunt uimitori împreună. Și își doresc de mult timp ca Jennifer si Alex să se căsătorească.”

Cerere în căsătorie, cu repetiție

Alex Rodriguez a fost invitat recent într-o emisiune, unde a povestit cum a organizat cererea în căsătorie și cât de emoționat a fost înainte. „Am fost atât de emoționat”, a recunoscut sportivul. „Am vrut să repet totul. Am făcut-o pe plajă... Am avut trei repetiții. Cred că era miercuri sau joi, asistenta mea Ashley a fost în rolul lui Jennifer. M-am asigurat că Jennifer este plecată cu copiii și am repetat trei zile la rând”.

În cele din urmă, jucătorul de baseball s-a simțit pregătit și după doi ani de relație, în timpul vacanței lor din Bahamas, și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe artistă.

FOTO: People

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.