Kiss Music News

Miley Cyrus îl critică pe fostul ei soț, prin postările de pe Instagram. Uite ce îi reproșează lui Liam!

Miley Cyrus îl critică pe Liam Hemsworth, prin postările de Instagram!

Miley Cyrus trece printr-o perioadă dificilă, după divorțul de Liam Hemsworth, dar și după despărțirea de Kaitlynn Carter, așa că preferă să își petreacă timpul alături de animalele ei de companie.

De curând, Miley a publicat o fotografie în care apare alături de cei doi căței ai săi, iar imaginea a fost însoțită de un mesaj destul de acid, la adresa lui Liam sau a lui Kaitlynn.

Să mă trezesc înconjurată de animăluțe este cel mai frumos mod de a începe dimineața. Îmi aduc aminte imediat cât de important este să iubești necondiționat. Cea mai bună parte este că animalele nu sunt atente la detalii. Ele trăiesc după legea lor de aur – iubești și o să fii iubit! Nu există o cale de mijloc. Fără întrebări legate de avere, carieră, talente, rasă, vârstă sau sex... Animalele te iubesc fără așteptări! Tot ce își doresc este să fie răsplătite pentru loialitate, încredere și răbdare. (asta îmi aduce aminte de cineva)”, a scris Miley Cyrus.

Deși nu a menționat niciun nume, postarea pare să îi fie adresată lui Liam, sau lui Kaitlynn, ținând cont că cele două s-au despărțit de curând.

Miley și Liam și-au anunțat despărțirea pe 10 august, după ce în luna iunie, cei doi au fost fotografiați separat, fără să poarte verighetele. După ce au confirmat încheierea relației, pe internet au apărut o serie de fotografii, în care Miley se săruta cu Kaitlynn Carter, în timpul unei vacanțe în Italia. Relația celor două nu a durat foarte mult, pentru că acestea s-au despărțit săptămâna trecută.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.