Cool Stuff

Chuck Norris nu o să mai fie poliţist texan. Celebrul serial va reveni cu un nou protagonist!

„Walker, Texas Ranger” revine într-o nouă distribuție!

Se pare că glumele cu Chuck Norris au ajuns la final, pentru că nici măcar el nu este de neînvins. Actorul, în vârstă de 79 de ani, va fi înlocuit în noua ecranizare a serialului „Walker, Texas Ranger”, de nimeni altul decât Jared Padalecki.

Conform Variety, postul de televiziune CBS a lansat un proiectul unei noi versiuni a seriei clasice, în care protagonistul era Chuck Norris. În noua ecranizare, Walker se întoarce la vechile activități după ce a fost implicat într-o misiune sub acoperire. Văduv și tată a doi copii, eroul își reia lupta împotriva criminalilor, în compania unei partenere texane.

În varianta originală, alături de Chuck Norris în „Walker, Texas Ranger”, au mai jucat Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson si Noble Willingham. Productia a avut peste 200 de episoade, împărţite în nouă sezoane.

Jared, cunoscut pentru rolul lui Sam din „Supernatural”, este chiar el de origine texană, însă va fi o provocare pentru el să îi ia locul lui Chuck Norris. În cazul în care proiectul înaintează, noul serial îl va ajuta pe actor să treacă mai ușor peste despărțirea de „Supernatural”, serial care a ajuns în acest an la cel de-al 15-lea sezon.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.