Kiss Music News

Încă o dovadă că Channing Tatum este iubitul perfect. Ce face actorul pentru Jessie J!

Channing Tatum este alături de Jessie J chiar și la concerte!

Relația actorului Channing Tatum cu Jessie J se pare că merge din ce în ce mai bine. De-a lungul timpului, cei doi nu s-a temut să își demonstreze dragostea și sprijinul pe care îl au unul pentru celălalt, chiar dacă nu vorbesc foarte mult despre viața lor personală.

Totuși, mulțumită artistei avem ocazia de a vedea uneori și imagini din spatele scenei, realizate chiar de Channing. Chiar dacă actorul a luat o pauză de la Instagram, acesta nu s-a oprit din a o poza pe iubita lui. Recent, Jessie J a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii realizate de Channing, în timpul unui concert din Brazilia.

Cei din public l-au observat și pe el în spatele scenei și au demonstrat încă o dată că Channing nu este doar un actor perfect, ci și iubitul perfect.

Jessie J nu trece cu vederea acest lucru! Recent, în cadrul unui concert, ea a dezvăluit că urmează să lanseze o nouă piesă pe care a scris-o pentru iubitul el.

“Where you go I know I want to follow / Let’s make a promise on today / Take it slow, baby steps so we don’t know when what comes next / Let’s be still, just stay calm, so we’re not rushing what we are / Pressure on, just have fun / It’s not a race, no need to run / If it’s forever / Let’s just simply be in love” ar fi versurile piese, care sună ca o declarație de dragoste din partea artistei.

FOTO: E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.