Kiss Music News

Kylie Jenner și Travis Scott au luat o pauză de la viața de cuplu. Ce a condus la această decizie!

Kylie Jenner și Travis Scott nu mai formează un cuplu!

Nu se știe dacă este vorba despre o despărțire, dar cu siguranță, Kylie Jenner și Travis Scott au hotărât să ia o pauză. Cel puțin, pentru moment!

Cei doi au fost împreună timp de doi ani și sunt părinții micuței Stormi Webster, în vârstă de doar un an. Deși păreau o familie fericită, Kylie și Travis nu au reușit să facă următorul pas în relație, iar din cauza tensiunii din cuplu, aceștia au decis să ia o pauză.

„Nu este o despărțire fermă. Ei s-au tot certat, dar au continuat să se întâlnească în ultima lună. Se ceartă din tot felul de motive ridicole și Kylie este sceptică în privința lui Travis. Iar Travis a fost stresat din cauza lansării unor noi piese”, a declarat un apropiat al acestora pentru E!News.

Potrivit sursei, cei doi au simțit că ar fi mai bine pentru ei să stea în locuri diferite și să lase lucrurile să se mai liniștească. Travis a rămas în casa lui din Beverly Hills, dar Kylie îi permite să o vadă pe fiica lor, ori de câte ori își dorește.

Zvonurile despre despărțirea celor doi au apărut chiar de luna trecută, după ce fanii au observat că nu mai există poze cu ei încă de la începutul acestei luni. Mai mult, vedeta serialului „Keeping Up With Kardashians” a apărut neînsoțită la cea de-a doua nuntă a lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin. Totuși, judecând după fotografii, se pare că aceasta s-a simțit foarte bine.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.