Cool Stuff

Cum arată și unde se află hotelul în care nu au voie bărbații!

Primul hotel dedicat în totalitate femeilor!

Ai visat vreodată la un loc numai al tău, unde te poți relaxa, departe de agitația cotidiană? Acum visul acesta poate deveni realitate, în noul hotel dedicat în totalitate femeilor! Așa că ia-ți biletul către Mallorca, Spania și pregătește-te să fii răsfățată!

Som Dona Hotel, situat în vecinătatea orașului Porto Cristo este primul hotel în care bărbații nu au voie să intre. Potrivit descrierii de pe site-ul oficial, hotelul „este un spațiu nou, dedicat femeilor care își doresc să se deconecteze de la stresul zilnic, iar serviciile sunt personalizate în funcție de nevoile fiecărei cliente”.

Noul hotel este un loc într-adevăr luxos, cu 39 de camere, dotat cu un centru SPA, piscină, un bar și „o atmosferă unică creată special pentru femei”

O experință pentru toate simțurile!

Femeile care decid să se cazeze aici au parte de mai mult decât o atmosferă plăcută. Acestea se pot bucura de masaje, tratamente corporale, solar și chiar o librărie. De asemenea, dacă nu îți dorești să pierzi timpul în jurul piscinei, poți vizita insula pe care este situat.

Pentru o experință completă, gazdele nu puteau uita de mâncare! Astfel, bucătarii pregătesc zilnic preparate proaspete cu specific local și internațional. Însă, dacă ești fana mâncării de tip fast food, acesta nu este locul potrivit. Preparatele servite aici sunt descrise ca fiind „echilibrul perfect între mâncarea sănătoasă și cea delicioasă”.

Care este prețul răsfățului?

Hotelul este deschis tuturor femeilor, fie că acestea călătoresc singure, în cuplu sau împreună cu grupul de prietene. Și dacă îți dorești să te bucuri de câteva momente doar pentru tine, trebuie să scoți din portofel cel puțin 72.5 euro/noapte. 

FOTO: UNILAD

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.