Cool Stuff

VIDEO | Dwayne Johnson îi urează la mulți ani unei fane care împlinește 100 de ani. Vezi cum a reacționat aceasta!

Marie Grover a avut parte de surpriza vieții ei în ziua în care aniversa 100 de ani!

Dwayne „The Rock" Johnson nu este doar cel mai bine plătit actor de la Hollywood, ci și unul dintre cei mai îndrăgiți. Actorul are fani în toate colțurile lumii, de toate naționalitățile și aparent, de toate vârstele.

Astfel, Marie Grover, care tocmai a împlinit 100  de ani, a avut parte de surpriza vieții ei. Actorul ei preferat din „Fast & Furious” i-a trimis un filmuleț chiar de ziua ei, urându-i la mulți ani. 

„La mulți ani ție! La mulți ani, dragă Marie Grover, care împlinești astăzi 100 de ani. Sunt atât de onorat că ești fana mea. La mulți ani!", a spus The Rock în începutul clipului. 

Se pare că familia lui Marie Grover lucra de ceva timp la această surpriză. Nepoata ei, Jamie Klingler, a reușit să ia legătura cu cei din echipa actorului și astfel i-au făcut acest cadou! Jamie a povestit că bunica ei a fost dintotdeauna o fană înfocată a lui.

„O să fie extrem de fericită”, a scris nepoata ei pe Twitter, în urmă cu o lună. „Când eram noi în liceu (acum 25 de ani) ea purta un tricou cu The Rock și ne spunea cât de frumos este”. Reacția sărbătoritei a fost pe măsură și nu ne putem opri din a da replay clipului.

De asemenea, și actorul a repostat filmulețul pe contul său de Twitter cu descrierea „Îmi place să vad asta. La mulți ani bunicii Grover! Sunt onorat că ești fana mea și sunt recunoscător că te-ai născut! Multă dragoste din partea mea, Rock. (mi-aș fi dorit că și bunica mea să mai fie prin preajmă, dar chestiile de genul acesta sunt cea mai bună partea a faimei)”.

VIDEO: Twitter @jamieklingler

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.