Kiss Music News

O mai ții minte pe Kesha? Artista este de nerecunoscut!

Uite cum arată acum Kesha, interpreta hitului „Tik Tok”!

În 2010, Kesha era una dintre cele mai populare artiste pop, având o mulțime de hituri în topurile Billboard, precum „Tik Tok”, „Die Young” sau „Take It Off”. Imaginea ei de fată rebelă era imitată pe atunci de toate adolescentele, care îi urmăreau videoclipurile colorate și aparițiile îndrăznețe din reviste.

De atunci, au trecut aproape zece ani, în care Kesha s-a ascuns de ochii presei și a încercat să își facă dreptate prin tribunalele din America, după ce l-a acuzat de abuz sexual pe fostul ei producător, Dr. Luke.

În 2014, Kesha l-a dat în judecată pe Lakasz Gottwald, cunoscut drept Dr Luke, acuzându-l  de abuz fizic, psihic, sexual și verbal, în perioada în care au colaborat. La rândul său, producătorul a negat acuzațiile și i-a cerut artistei despăgubiri în valore de 50 de milioane de dolari, pentru defăimare.

În toată această perioadă, Kesha a trecut printr-o adevărată transformare. Dacă în urmă cu 3 ani, artista luase mai multe kilograme în plus și încerca să se reinventeze din punct de vedere muzical, acum, Kesha revine cu un look fresh și cu o siluetă de invidiat. 

În 2017, Kesha a lansat albumul „Rainbow”, prin intermediul căruia a povestit toate experiențele nefericite prin care a trecut, însă acum, Kesha este pregătită să revină la stilul vesel care a consacrat-o.

E atât de bine să te simți bine. Am trecut printr-o perioadă de rahat. A fost un timp în care am simțit că totul este atât de întunecat, dar acum sunt atât de fericit și tocmai de aceea vreau să scot piese vesele – să mă îndepărtez puțin de la toate rahaturile din această lume. Vreau să transmit fericire”, a spus Kesha, într-un interviu recent pentru Billboard.

Kesha în 2019!

Dacă în trecut, Kesha era fata blondă cu părul rebel, acum, artista este brunetă și are breton, iar outfiturile ei sunt foarte colorate și încărcate de simboluri.

M-am săturat să fiu rea cu mine însămi. Nu mai am de gând să mă înfometez. Sunt prea bătrână pentru asta. Am făcut așa ceva, a fost nasol, aproape am murit, așa că nu, merci. Am 30 de ani, am și eu forme, și sunt OK cu asta”, a spus Kesha, care este acum extrem de mândră de silueta ei.

Foto: Billboard

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.