Kiss Music News

Sia suferă de o boală genetică rară. Despre ce este vorba și cum se simte acum!

Sia a anunțat că suferă de o boală genetică!

Sia a fost dintotdeauna discretă cu viața ei personală, fără să ofere prea multe detalii. Mai mult, ea este cunoscută pentru faptul că încearcă să își ascundă fața sub percuri sau pălării, ferindu-se cât mai mult de ochii presei.

Acum, artista a hotărât să vorbeasă deschis despre boala de care suferă. Printr-un mesaj publicat pe contul ei de Twitter, Sia și-a anunțat fanii că suferă de Ehlers-Danlos Syndrome (EDS), o maladie genetică, ce îi provoacă dureri și oboseală extremă.

„Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să vă spun vouă, celor care suferă de dureri fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este al naibii de grea. Durerea te demoralizează şi nu eşti singur”, a fost mesajul său.

 

Potrivit National Health Service al Marii Britanii, există 13 tipuri de sindrom EDS, o condiţie care afectează ţesutul conjunctiv din jurul corpului. De asemenea, unul din 5.000 de indivizi din întreaga lume se poate confrunta cu această problemă.

Sia, dependentă de alcool și medicamente

Aceasta nu este prima data când artista vorbește despre problemele ei de sănătate. În trecut, ea a oferit mai multe detalii despre dependența ei de alcool și de medicamente.

În 2013, ea povestea: „Am fost dependentă de Vicodin și oxicodonă și dintotdeuna am consumat alcool, dar știam că sunt alcoolică. Eram extrem de nefericită fiind artistă și mă îmbolnăveam din ce în ce mai tare”. Totuși, Sia a reușit să depășească acea perioadă, iar anul trecut, ea a publicat un mesaj pe Twitter în care sărbătorea faptul că nu mai este dependentă de opt ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.