Cool Stuff

FOTO | Cum arată pictura cu Channing Tatum nud, vândută pe aproape 7.000 de dolari

Channing Tatum a fost pictat nud de un artist din Los Angeles!

Știm deja că Channing Tatum este unul dintre cei mai sexy actori, un iubit dedicat, dar se pare că este și o inspirație pentru creatorii de artă! Ceea ce este de înțeles! Să nu uităm că există chiar și un turneu de stripperi, care poartă numele personajului său, Magic Mike, cu care actorul a reușit să ne cucerească pe toți.

Datorită fizicului său bine lucrat sau mișcărilor de dans intens studiate, Channing ar putea fi numit el în sine o operă de artă. Și pentru cei care se îndoiesc de asta, actorul chiar a fost transformat într-o operă de artă. Mai exact, într-o pictură realizată în ulei.

Deși ne-am obișnuit să-i vedem mai mult pătrățelele de pe abdomen, această piesă de artă dezvăluie un pic mai mult din corpul actorului. Probabil, mai mult de cât și-ar fi dorit chiar și el!

În imagine, Channing este așezat pe un scaun, având o privire seducătoare și purtând numai o bluză. Potrivit site-ului, a fost „pictat cu drag în tonuri bogate și periaj fin”. Pictura a fost „realizată în ulei pe panou de lemn” și are un finisaj semi-lucios, ceea ce înseamnă că dacă este așezat în lumina potrivită, te poți reflecta în el.

Conform descrierii, tablourile lui Mann sunt „încărcate emotional și pline de senzualitate”. Este greu de crezut că Channing a fost prezent, așa că probabil rezultatul este mai mult ceea ce își imaginează artistul, Chris Mann. Inițial, licitația pentru pictură a pornit de la 500 de dolari, dar în final, a fost revendicată de cel care a plătit nu mai puțin de 6.600 de dolari. 

FOTO: Lad Bible, Vice

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.