Cool Stuff

FOTO | Cum arătau actorii la prima lor apariție pe covorul roșu

Pe cine recunoști din aceste fotografii?

Fie că au avut succes peste noapte sau au muncit din greu înainte de a ajunge cunoscuți, cu toții au avut emoții pentru momentul în care au pășit pentru prima dată pe covorul roșu. Iată o serie de fotografii cu cei mai îndrăgiți actori la prima lor apariție. Pe unii dintre ei s-ar putea să nu îi recunoști!

Morgan Freeman (1978)

Morgan Freeman a decis să urmeze o carieră în actorie, după ce inițial a lucrat ca mecanic în Forțele Aeriene. Actorul a dat lovitura în 1978, atunci când a interpretat rolul principal în „The Mighty Gents” pe Broadway. La premieră, el a venit alături de soția lui de la acea vreme, Jeanette.

Meryl Streep (1979)

Înainte ca Meryl Streep să fie unul dintre cele mai respectate nume de la Hollywood, actrița a apărut în filmul „The Seduction of Joe Tynan”, în 1979. Aici, se află la premieră alături de partenerul ei din film, Alan Alda. Un an mai târziu, actrița a obținut rolul principal în „Kramer vs. Kramer”, iar restul este istorie...

Drew Barrymore (1982)

Drew Barrymore a topit inimile tuturor când a apărut pe covorul roșu la doar șapte ani, pentru premiera filmului lui Steven Spielberg, „E. T.”, în care a jucat.

Robert Downey Jr. (1985)

Îți aminești că Robert Downey Jr. a avut o relație cu Sarah Jessica Parker, în tinerețe? Cei doi au pășit împreună pe covorul roșu, la premiera filmului „Going for the Gold: The Bill Johnson Story”, în 1985.

Leonardo DiCaprio (1989)

Poate că acum ni-l imaginăm pe DiCaprio mergând pe covorul roșu la fel de bine îmbrăcat ca în „The Wolf of Wall Street”, însă la prima apariție era doar un adolescent.

Jennifer Aniston (1990)

Dacă încă te uiți la primele episoade din „Friends”, s-ar putea sa îți amintești cum arăta Jennifer Aniston la începutul anilor 90. Aici, vedeta participa la o petrecere care în final i-a deschis calea către rolul lui Rachel Green.

George Clooney (1988)

George Clooney era încă un actor în devenire atunci când a participat la premiera filmului „Twins”, alături de iubita de atunci, Kelly Preston.

Dakota Johnson (1986)

Înainte de a pași pe covorul roșu ca actriță, Dakota Johnson l-a însoțit pe celebrului ei tată, Don Johnson, la premiera filmului „Tin”.

Brad Pitt (1988)

Deși a apărut în diverse emisiuni TV încă de la sfârșitul anilor '80, Brad Pitt nu a obținut un rol principal până la cel din „Thelma and Louise”, în 1991.

Reese Witherspoon (1991)

Actrița, în vârstă de 15 ani la acea vreme, a întors cu siguranță toate capetele cu ținuta sa purtată la premiera filmului „The Man in the Moon”.

Bradley Cooper (2001)

Rolul pentru care a devenit cunoscut este cu siguranță cel din „The Hangover”, însă actorul mai apăruse anterior în proiecte TV, precum „Alias”.

Natalie Portman (1994)

Actrița a debutat la vârsta de 12 ani în „León the Professional” și a apărut pe covorul roșu purtând o ținută tipică modei din anii 90.

Sofía Vergara (1999)

Chiar dacă această apariție a fost cu 10 ani înainte de a primi rolul din „Modern Family”, a fost clar că Sofia Vergara este o vedetă înnăscută.

Christian Bale (1987)

Cu mult înainte de a purta costumul lu Batman, Christian Bale a petrecut câteva ore bune pe covorul roșu, când era doar un copil.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.