Cool Stuff

Un actor care l-a interpretat pe Spider-Man a ajuns ținta glumelor pe internet, după ce s-a tuns!

Află când va fi lansat noul film din seria Spider-Man!

Tocmai când credeam că ne putem reveni după ce am văzut noua tunsoare a lui Joe Keery, un alt actor a apelat la o schimbare de look drastică. Tom Holland, cel care a îmbrăcat costumul lui Spider-Man în ultimele două filme din serie, a renunțat de tot la podoapa capilară.

Într-un mesaj video descoperit de câțiva fani înfocați, actorul s-a afișat cu un nou look, care nu i-a bucurat deloc pe cei care îl îndrăgesc. El a renunțat la buclele blonde pentru o tunsoare pe care o vedem mai de grabă în „Breaking Bad”.

Clip-ul a devenit rapid viral, iar utilizatorii de Twitter s-au întrecut în glume pe seama noii tunsori. „NE-AM ADUNAT AICI ÎN MEMORIAM PĂRULUI FERMECĂTORULUI PRINȚ, TOM HOLLAND. NU VA FI UITAT NICIODATĂ, ODIHNEASCĂ-SE ÎN PACE”, scrie într-o postare, alături de o poza mai veche a actorului.

Unii fani au observat că actorul Marvel seamănă acum cu alte vedete sau persoanje celebre și au postat colaje cu care au stârnit o mulțime de reacții.

Totuși, s-ar putea ca fanilor să le mai treacă supărarea după ce vor afla motivul din spatele schimbării de look. În prezent, Tom filmează pentru „Cherry” – un film care este inspirat din povestea de viață a autorului. „Un fost medic de război, care se întoarce din Irak cu sindrom post-traumatic extrem, devinde dependent de opioide și începe să jefuiască bănci”, potrivit Variety.

De asemenea, în urmă cu doar câteva zile Sony Pictures a anunțat că va fi produs cel de-al treilea film din seria Spider-Man. Acesta ar urma să ajungă în cinematografe anul viitor.

VIDEO: TWITTER @mcuharrier

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.