Cool Stuff

FOTO | Primele imagini de la nunta lui Jeffrey Dean Morgan cu Hilarie Burton

Jeffrey Dean Morgan și Hilarie Burton s-au căsătorit, după ani de relație.

Jeffrey Dean Morgan și Hilarie Burton au devenit oficial soț și soție, în urmă cu două zile. După o relație de peste 10 ani, cei doi actori s-au hotărât să spună „DA” în fața altarului, chiar dacă mulți credeau ca acest lucru s-a întâmplat deja demult.

Cuplul a organziat o petrece restrânsă, la care au participat doar membrii familiei și prietenii cei mai apropiați. De la eveniment, nu puteau să lipsească nici cei doi copii ai lor: Gus, în vârstă de nouă ani și micuțul George, de doar cinci luni.

Jeffrey și Hilarie au împărtășit cu fanii lor de pe Instagram o serie de fotografii din ziua cea mare, pe care au marcat-o cu cele mai frumoase declarații de dragoste. „Am trăit ca soț și soție timp de un deceniu. Am construit o familie și o fermă și am creat o comunitate a noastră. Ani de zile, publicațiile au scris că ne-am căsătorit în 2014 sau 2015 și că înainte am mai fost căsătorită și divorțată. Nu este adevărat”.  

„Din momentul în care l-am întâlnit pe @jeffreydeanmorgan, el a fost soțul meu. În loc să ne facem jurăminte, le-am trăit. De peste zece ani. Momentele bune și cele rele. Să stăm împreună, alături de copiii noștri – sărbătorind totul– a fost o binecuvântare. Te iubesc, Jeffrey. Iubesc micul nostru cerc de prieteni și pe cei din familie, care ne-au fost alături. Iubesc grupurile formate din oameni care ne-au susținut de-a lungul anilor”, a continuat Hilarie.

Jeffrey a postat de asemenea câteva fotografii din această zi specială, mulțumindu-i soției lui că l-a făcut să se simtă „cel mai norocos om din lume”. În postarea sa, actorul a dezvăluit și câteva detalii despre eveniment. Conform spuselor lui, ceremonia a fost condusă de fostul lui coleg din „Supernatural”, Jensen Ackles și de Norman Reedus, alături de care joacă în „Walking Dead”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.