Cool Stuff

Famke Janssen, actrița din X-Men, a ajuns de nerecunoscut în urma operațiilor estetice

Famke Janssen arată complet diferit după ce a intrat pe mâna chirurgilor esteticieni!

Famke Janssen, actrița olandeză cunoscută pentru rolul Xeniei Onatopp, din „Golden Eye”, sau cel al lui Jean Grey din „X-Men”, a ajuns de nerecunoscut. Actrița în vârstă de 54 de ani, care a fost apreciată de-a lungul timpului pentru frumusețea ei naturală, a ajuns pe mâna chirurgilor esteticieni.

La începutul acestui an, starul „X-Men” și-a dezvăluit noua înfățișare, arătând complet diferit comparativ cu doar câteva luni înainte. Cu un look clasic, așa cum ne-a obișnuit, aceasta a fost surpinsă pe străzile Londrei în compania unei prietene, purtând o haină roșie, care îi punea în valoare talia.

Totuși, un detaliu le-a atras atenția fanilor. Fața actriței olandeze pare că este aproape înghețată, după ce și-a eliminat absolut toate ridurile de expresie. Chiar și liniile fine care însoțesc zâmbetul, au dispărut complet!

Fanii nu au putut să treacă cu vederea nici cea mai recentă apariție a ei din noua serie BBC, „The Capture”. La doar câteva momente după ce au văzut-o, telespectatorii au intrat pe Twitter pentru a-și exprima dezamagirea în privința noului ei look. „Este Famke Janssen??? Ce s-a întâmplat cu fața ei, arată destul de pufoasă și nu are nicio expresie! Nu Nu Nu”.

„De ce femeile atât de frumoase își fac asta singure ?? Le face să pară mai bătrâne decât sunt de fapt”, a comentat un alt utilizator.

„Oh, fața și sprâncenele lui Famke nu se mai mișcă... Fată, ce ai făcut?” a scris un alt telespectator, uimit de intervențiile estetice la care a apelat actrița.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.