Kiss Music News

Zece vedete care au și alte job-uri. Un celebru jucător de baschet este acum DJ!

Vedete care au ales să își investească banii în alte afaceri profitabile!

Chiar dacă a fi vedetă pare a fi un job full-time, unele staruri au ales să facă și altceva pe lângă profesia care le-a adus recunoaștere internațională. Fie că vorbim despre actori, cântăreți sau sportivi, ei își dedică timpul și altor hobby-uri sau afaceri de succes.

Justin Timberlake

De fiecare dată când îi auzim numele, ne vine în gând cel puțin o piesă de-a lui, dar știai că Justin are propria rețea de socializare? Cu câțiva ani în urmă, artistul a investit în transformarea vechii platforme Myspace într-una nouă, dedicată în special muzicienilor și artiștilor. Afacerea a mers mai bine decât ar fi crezut și ulterior, a fost lansat și serviciul MySpaceTV.

Madonna

Mai mult decât versurile propriilor piese, Madonna a scris și câteve cărți de povești pentru copii. Volumele sunt adresate fetelor, iar Madonna speră că acestea le vor ajuta pe tinere să îți găsească adevărata chemare. 

Sandra Bullock

Una dintre cele mai populare actrițe de la Hollywood, Sandra Bullock, este coproprietara unei patiserii din Austin, Texas, numită "Walton’s Fancy and Staple".

Jay-Z

Jay-Z deține „Roc Nation Sports”, o agenție din L.A., care se ocupă de recrutarea jucătorilor de baschet, baseball, fotbal american și alte sporturi. Totuși, Jay-Z nu a putut să uite de latura lui artistică, așa că și-a extins afacerea și în domeniul divertismentului. De asemenea, Jay-Z, a devenit primul rapper miliardar, având afaceri și în domeniul imobiliar sau al băuturilor alcoolice.

Beyonce

Beyonce a fost dintotdeauna o femeie independentă, așa că a preferat să aibă propria ei afacere. Cântăreața este un fan declarat al dietelor vegane, așa că s-a asociat cu renumit fiziolog, Marco Borges, și au lansat împreună o firmă de livrare a produselor vegane.

Lady Gaga

Artista își scrie versurile pieselor, liniile melodice, dar și propriile rețete de mâncare. Joe Germanotta, tatăl artistei, deține un restaurant cu specific italian în New York, iar Lady Gaga a scris în cartea lui de bucate despre tradiția preparatelor din familia ei.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher a înființat, alături de fosta lui soție, Demi Moore, o fundație împotriva traficului de persoane și abuzurilor asupra copiilor. În plus, el este considerat un om de afaceri de succes, după ce a investit și în alte companii precum Skype, Airbnb și Spotify.

Kevin Costner

Actorul deține acum compania „Ocean Therapy Solutions”, specializată în eliminarea factorilor poluanți din apa oceanelor.  Deși compania aparținea inițial Statului American, acum, noua conducere a găsit un mod mai potrivit de a separa petrolul de apă, intervenind eficient în cazul unor incidente ecologice.

Akon

Despre Akon am putea spune că este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, mai ales după ce am aflat că artistul deține o mină de diamante.

Shaquille O’Neal

Despre Shaquille O’Neal a auzit cu siguranță toată lumea datorită abilităților lui sportive. Însă, după ce s-a retras definitiv de pe terenul de baschet, spotivul s-a orientat către o nouă carieră. Cea de artist! El este cântăreț rap, producător de muzică electronică și DJ, iar numele lui de scenă este Diesel. Poate că nu știai, dar acesta a lansat deja patru albume.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.