Cool Stuff

Război între Jokeri! Jared Leto, gelos pe succesul lui Joaquin Phoenix

Jared Leto este invidios pe succesul lui Joaquin Phoenix!

Invidia este destul de mare la Hollywood, şi din câte se pare, de data aceasta conflictul îi are ca protagonişti pe cei doi Jokeri, Jared Leto şi Joaquin Phoenix. Deşi premiera filmului Joker a avut loc săptămâna trecută, în doar câteva zile, pelicula a înregistrat audienţe record, iar criticii au avut numai cuvinte de laudă la adresa actorului Joaquin Phoenix.


În schimb, Jared Leto nu este de aceeaşi părere, şi consideră că interpretarea lui Phoenix nu se ridică la aşteptările sale. Conform publicaţiei The Hollywood Reporter, Jared Leto, care l-a interpretat de asemenea pe Joker, în filmul Suicide Squad, se simte „dezamăgit şi supărat”, fiind deranjat de toată atenţia pe care o primeşte Phoenix.

Jared Leto l-a interpretat pe Joker, în 2016, în Suicide Squad, însă filmul nu a fost un mare succes în box office-ul american, drept dovadă, pelicula are nota 6 pe IMDB. Spre deosebire de Suicide Squad, filmul Joker are nota 9 pe IMDB, fiind în topul celor mai bune 10 filme din toate timpurile.


După apariţia din Suicide Squad, Jared Leto a mai jucat în Blade Runner 2049 şi în The Outsider, însă actorul va reveni pe marile ecrane, în 2020, în rolul lui Dr. Michael Morbius, în filmul cu vampiri „Morbius”.

Urmăreşte acum trailer-ul filmului Joker!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.