Kiss Music News

Ce crede Liam Hemsworth despre flirturile şi relaţiile lui Miley Cyrus

Uite ce părere are Liam Hemsworth despre comportamentul fostei sale soţii!

În urmă cu două luni, Miley Cyrus şi Liam Hemsworth anunţau că vor divorţa după opt luni de mariaj, iar de atunci, Miley a tot încercat să treacă peste despărţire, în braţele altor parteneri. După ce a fost surprinsă sărutându-se cu Kaitlynn Carter, artista ne-a făcut pe toţi să credem că este într-o relaţie cu celebra bloggeriţă, însă povestea lor de dragoste a durat doar câteva săptămâni.

Miley şi Cody Simpson


Acum, Miley şi-a îndreptat atenţia spre actorul Cody Simpson, pe care l-a numit deja „iubitul ei”, în postările de pe Instagram. Tânărul australian a fost alături de Miley Cyrus săptămâna aceasta, în timp ce artista era internată la spital. Cody i-a adus cântăreţei flori şi bomboane şi a încercat să o înveselească în perioada în care Miley a fost internată.

Totuşi, o sursă apropiată artistei a declarat pentru E! „că Miley se comportă ca de obicei”. „Îşi face de cap şi asta-i tot! Nu vrea nimic serios. Ea îl ştie pe Cody de ceva timp şi se simte bine alături de el. Nu au stabilit nimic, doar vor să se lase purtaţi de val”. De asemenea, aceeaşi sursă a povestit că „Miley se bucură de libertate şi că nu ia nimic în serios şi că nu se gândeşte prea mult la lucrurile pe care le face. A fost într-o relaţie cu Liam pentru foarte mult timp şi a venit momentul să îşi facă de cap. Nu vrea să răspundă nimănui şi e fericită aşa!”.

 

Ce crede Liam despre flirturile lui Miley? 

Toate aceste detalii au apărut în presă şi au ajuns şi la urechile lui Liam Hemsworth, care nu pare deranjat de comportamentul fostei sale soţii. Conform tabloidului US Weekly, actorul „îşi doreşte ce este mai bun pentru Miley, chiar dacă el nu mai este în viaţa ei”. Spre deosebire de Miley, Liam a fost destul de discret în ultima perioadă, însă o sursă a dezvăluit că actorul este pregătit să cunoască pe cineva.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.