Kiss Music News

Liam Hemsworth a uitat-o pe Miley Cyrus! Uite cât de frumoasă e noua lui iubită!

Uite cine e noua iubită a lui Liam Hemsworth!

După ce Miley Cyrus s-a afișat cu noul ei iubit, Cody Simpson, a venit ca timpul Liam Hemsworth să facă și el următorul pas, după divorț. Celebrul actor a fost surprins recent, alături de actrița Maddison Brown, într-o ipostază destul de intimă, cei doi sărutându-se pe o stradă din New York.

Conform ziarului The Huffington Post, cei doi au fost zăriți în timp ce se țineau de mână, plimbându-se pe lângă o florărie, în apropierea unui teatru.

Aceasta este prima dată când Liam este surprins într-o ipostază romantică, alături de altcineva, de când a anunțat că va divorța de Miley. În ultimele două luni, de când cei doi s-au separat, actorul a fost destul de discret cu viața sa personală, în timp ce Miley a fost nonstop pe prima pagină a ziarelor.

Cine este Maddison Brown, noua iubită a lui Liam Hemsworth?

Maddison Brown este o actriță australiană, în vârstă de 22 de ani, care s-a remarcat în filmul Strangerland, unde a jucat alături de Nicole Kidman, în 2015. De asemenea, tânăra actriță este cunoscută și pentru rolul din serialul „Dynasty”, pe care îl poți urmări pe Netflix.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.