Kiss Music News

Cât costă biletele la concertul lui Celine Dion de la București

Biletele pentru concertul lui Celine Dion vor fi disponibile începând cu data de 17 octombrie, ora 10:00.

Artista care a bucurat milioane de inimi în întreaga lume în cei peste 30 de ani de carieră ajunge pentru prima dată în România. Biletele pentru concertul lui Celine Dion vor fi disponibile începând cu data de 17 octombrie, ora 10:00.

Ești fan Celine Dion? Profită de pre-sale!

Membrii fan-club-ului Team Celine vor putea cumpăra bilete în exclusivitate printr-o perioadă de pre-sale, urmând a exista câteva sesiuni de pre-sale limitate și pentru fanii înscriși în bazele de date ale organizatorului, distribuitorilor de bilete sau partenerilor evenimentului.

Concertul din București face parte din turneul COURAGE WORLD TOUR, care promovează și primul album în limba engleza al artistei din ultimii 6 ani și va ajunge în aproape 100 de orașe din întreaga lume.

Ce piese va cânta Celine Dion la București

Celine Dion a lansat de curând trei noi piese de pe următorul album, Courage, care va apărea pe 15 noiembrie. "Imperfections", "Lying Down" și "Courage" sunt melodii cu o nouă direcție creativă pentru artistă și vor putea fi ascultate live în timpul concertului de la București.

Fanii artistei o vor putea acompania și la hiturile care au făcut-o atât de cunoscută, „My heart will go on”, „A new day has come”, „Because you loved me”, „It's all coming back to me”, și multe altele. 

Cât costă biletele la concertul lui Celine Dion? 

Biletele vor fi disponibile pe celine.emagic.ro, iabilet.ro și eventim.ro. Acestea vor costa între 225 și 850 de lei (cu taxe și comisioane incluse) în funcție de distanța față de scenă. Toate biletele sunt cu loc - inclusiv zona de gazon va avea sectoare de scaune. De asemenea, vor exista și pachete VIP pentru acest eveniment.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.