Kiss Music News

Sore își marchează debutul ca regizor prin clipul noii piese, „Cum să mă las”

Sore a lansat „Cum să mă las”, cu un clip realizat în totalitate de ea.

Sore ne surprinde cu noul ei single, „Cum să mă las”, alături de un clip realizat în totalitate de ea. Acesta marchează debutul artistei ca regizor și reprezintă un nou început pentru ea. Cele patru roluri pe care Sore şi le-a asumat o ajută să-şi comunice mesajele complet, „din suflet până în ochi", aşa cum a declarat chiar ea.

Pentru că Sore semnează atât muzica și versurile, cât și scenariul, artista nu a avut o misiune ușoară la filmări și s-a folosit de experiența acumulată de-a lungul carierei sale.

„Am conceput un moodboard vizual împărţit pe cadre, exact aşa cum au ajuns să fie şi montate. Tot acest moodboard a fost printat şi l-am avut pe set la fiecare pas, tocmai ca să reuşesc să le fac pe toate şi să nu uit nimic, să mă pot concentra în toate părţile. Cu toată modestia o spun, sunt foarte mândră de mine, de toate etapele prin care am trecut pentru acest proiect, de la idee, organizare, filmare şi apoi montaj, unde am stat fiecare secundă lângă editor, pentru că realmente, nimeni în afară de mine nu ar fi putut să ştie ordinea cadrelor, căci eu am scris şi am filmat cu clipul deja montat în ochii minţii", a povestit Sore.

Sore este regizor cu diplomă şi, de acum, şi cu portofoliu, iar aceasta este doar prima manifestare dintr-un lung șir de proiecte. „Sunt convinsă că îmi voi face multe, dacă nu toate videoclipurile de aici înainte, însă îmi doresc să lucrez şi cu colegii artişti, să îmi exprim viziunea şi asupra pieselor lor. Cred că prind din ce în ce mai mult curaj ca să-mi prezint arta, aşa că eu văd un viitor senin, mi-ar plăcea, cine ştie, să şi regizez un film de lung-metraj, poate un musical, în următorii 10 ani", a mărturisit plină de  entuziasm Sore.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.