Cool Stuff

„Batwoman” se vede în premieră pe HBO GO. Când apar primele episoade!

Află când apar primele episoade din „Batwoman” pe HBO GO!

Dacă și tu te-ai îndrăgostit de Batwoman din benzile desenate, acum ai șansa să o vezi săptămânal pe HBO GO, în noul serial cu același nume. Înarmată cu o pasiune pentru justiție și hotărâtă să spună ce crede, Kate Kane apare pe străzile orașului Gotham ca Batwoman, decisă să oprească criminalii din oraș.

Bazat pe personajele create de DC, „Batwoman” îi are în rolurile principale pe Ruby Rose („Orange is the New Black”), Rachel Skarsten („Reign”, „Birds of Prey”, „Imposters”), Meagan Tandy, Nicole Kang, și mulți alții.

Nu rata primele două episoade disponibile pe HBO GO din 15 octombrie!

Kate Kane (Ruby Rose) nu a plănuit niciodată să fie noua justițiară din Gotham. La trei ani după dispariția misterioasă a lui Batman, Gotham este fără speranță, iar polițiștii din oraș sunt depășiți de găștile de criminali.

Apoi apare Jacob Kane (tatăl ei) și agenția lui de pază privată, care protejează orașul folosindu-se de arme și poliție. Cu ani în urmă, prima soție a lui Jacob și fiica lor au fost ucise într-un schimb de focuri. Acesta și-a trimis apoi sigura fiică rămasă, pe Kate, departe de Gotham pentru siguranța ei. După ce a fost exmatriculată de la o școală militară și după ani de antrenament de supraviețuire, Kate se întoarce acasă chiar când gașca Alice in Wonderland îl țintește pe tatăl ei și agenția lui de pază, răpindu-i cel mai bun ofițer, pe Sophie Moore.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.