Cool Stuff

Wow! Cât de sexy este actrița care o va juca pe Catwoman, în noul film „The Batman”

Uite ce actriță va fi noua Catwoman, în filmul „The Batman”!

Zoe Kravitz, fiica celebrului Lenny Kravitz, va fi noua Catwoman, în filmul „The Batman”, care îl va avea ca protagonist pe Robert Pattinson. În film, actrița va intepreta un rol negativ, așa că abia așteptăm să o vedem în acțiune, luptând împotriva lui Batman.

În ultimele săptămâni, la audițiile pentru rolul lui Catwoman au fost mai multe actrițe celebre, printre care Zazie Beets din „Joker”, Eiza Gonzalez din „Baby Driver” și Alicia Vikander din „Tomb Raider”. Se pare că norocoasa a fost Zoe Kravitz, care a acceptat rolul, deși are un program destul de încărcat, din cauza filmărilor pentru „Fantastic Beasts”.

De-a lungul timpului, rolul lui Catwoman a fost interpretat de multe alte actrițe celebre, printre care Anne Hathaway (The Dark Knight Rises – 2012), Michelle Pfeiffer (Batman Returns – 1992) și Halle Berry ( Catwoman – 2004).

Filmările pentru producția „The Batman” vor începe la finalul acestui an, iar pelicula va ajunge în cinematografe pe 25 iunie 2021.

După ce Ben Affleck a renunțat la rolul lui Batman, regizorul Mat Reeves a fost nevoit să își caute un nou Bruce Wayne, iar alegerea sa a fost Robert Pattinson, cunoscut pentru filmele din seria „Twilight”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.