Cool Stuff

De ce Mila Kunis are ochii de culori diferite

Te-ai întrebat vreodată de ce Mila Kunis are ochii în culori diferite?

Mila Kunis este cu siguranță una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, iar trăsăturile ei sunt cu adevărat speciale. Mila are un zâmbet fermecător, un păr strălucitor și o privire misterioasă, care te cucerește instant. Cu siguranță privirea actriței l-a cucerit și pe Ashton Kutcher, care a fost fermecat de ochii Milei Kunis.

Dacă te-ai uitat vreodată cu atenție la ochii actriței, cu siguranță ai observat că unul este de culoare verde, iar celălalt este căprui. În termeni medicali, această afecțiune se numește heterocromie, însă din câte se pare, actrița nu s-a născut cu această condiție medicală.

Într-un interviu pentru Cosmopolitan, Mila Kunis a dezvăluit că s-a luptat ani de zile cu o problemă oftalmologică,  suferind de irită oculară cronică.

Nu am văzut deloc cu un ochi, pentru mulți ani, și nimeni nu a știut asta. Acum văd foarte bine, m-am operat în 2010. Medicii mi-au pus o lentilă specială”, a dezvăluit Mila Kunis. Se pare că în urma operației, Mila și-a recăpătat vederea, însă culoarea ochilor s-a schimbat. Totuși, problemele de sănătate nu au oprit-o pe actriță să lucreze, aceasta jucând în același an în filmul „Friends with Benefits”, alături de Justin Timberlake.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.