Cool Stuff

Atunci și acum! Cât de mult s-au schimbat zece vedete de la Hollywood

Uite prin ce schimbări de look au trecut vedetele de la Hollywood și cum arătau în copilărie!

O mulțime de vedete și-au schimbat radical look-ul după ce au devenit celebre la Hollywood, iar multe dintre ele au devenit de nerecunoscut. În timp ce unele celebrități și-au distrus chipul cu operații estetice, altele și-au făcut schimbări de look foarte reușite.

Dacă arunci o privire peste fotografiile din copilărie ale vedetelor, vei observa prin ce transformări au trecut starurile, pentru a arăta impecabil pe marile ecrane. 

Tom Cruise

Actorul din filmul „Top Gun” este schimbat în totalitate. Dacă în copilărie avea o dantură cu probleme, acum Tom Cruise are un zâmbet perfect și este considerat drept unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood.

Kate Hudson

Kate Hudson s-a transformat într-o femeie atrăgătoare de-a lungul carierei sale, iar acest lucru se datorează cu siguranță și genelor bune din familie. Mama lui Kate este celebra actriță Goldie Hawn, care a fost considerată una dintre cele mai frumoase celebrități din industria filmului, în anii 70.

Jennifer Garner

Jennifer Garner l-a cucerit cu zâmbetul ei pe Ben Affleck, însă în copilărie, actrița nu avea cea mai frumoasă dantură. Se pare că între timp, Garner a devenit o actriță atrăgătoare și chiar a primit tiltul de cea mai frumoasă femeie, din partea revistei People, în 2019.

Dwayne Johnson

În copilărie, Dwayne Johnson era un puști simpatic și firav, însă câțiva ani mai târziu, actorul a devenit unul dintre cei mai buni luptători de wrestling din lume.

Shay Mitchell

Frumoasa actriță din „Pretty Little Liars” este adesea invidiată pentru părul ei sănătos și strălucitor, însă în copilărie, vedeta nu prea avea cu ce să se laude. 

Dacre Montgomery

Dacre este probabil cel mai chipeș actor din serialul „Stranger Things”, având un corp de invidiat. Însă în fotografiile din adolescență, actorul arăta complet diferit, având mult mai multe kilograme.

Mark Rufallo

Actorul care îl interpretează pe Hulk nu avea un zâmbet cuceritor în perioada liceului, însă acum se poate lăuda cu un look impecabil.

Mandy Moore

Dacă ai văzut filmul „A Walk To Remember”, cu siguranță îți aduci aminte de Mandy Moore. Frumoasa actriță a trecut prin mai multe schimbări de look de-a lungul carierei, însă acum a revenit la culoarea ei naturală de păr.

Sofia Vergara

Sofia Vergara este una dintre cele mai atrăgătoare actrițe de la Hollywood, iar în copilărie aceasta era extrem de simpatică. 

Mindy Kaling

Pe Mindy Kaling ai văzut-o cu siguranță într-o mulțime de comedii, printre care „No Strings Attached” sau „The Night Before”, însă în copilărie, aceasta arăta complet diferit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.