Cool Stuff

Jennifer Aniston a dat lovitura pe Instagram cu prima ei postare. Uite fotografia care a devenit virală!

Vezi prima fotografie postată de Jennifer Aniston pe Instagram!

Pentru toți fanii Jennifer Aniston, așteptarea a luat sfârșit! Actrița nu a mai rezistat tentației rețelelelor de socializare și și-a făcut un cont pe Instagram! Și cum putea să marcheze acest moment dacă nu alături de prietenii ei, postând o fotografie cu toți colegii din „Friends”?

Fotografia cu foștii ei colegi din „Friends” a devenit virală în scurt timp, iar fanii s-au bucurat să îi vadă din nou împreunp pe Jennifer AnistonLisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer și Matthew Perry.

„Acum suntem PRIETENI și pe Instagram. BUNĂ, INSTAGRAM!", a scris actrița. Fotografia pare a fi recentă, probabil din momentul în care actorii s-au reunit acasă la Courteney, în urmă cu câteva săptămâni.

Hotărârea actriței de a fi prezentă pe Instagram vine la doar o lună după ce foștii ei colegi „au certat-o” că nu este pe rețelele de socializare, pentru a sărbători aniversarea de 25 de ani a serialului. Acum, co-starurile au întâmpinat-o cum se cuvine și au postat fotografii alături de ea, pentru a le da și urmăritorilor lor marea veste.

„Bună, Jen! Bine ai venit în lumea rețelelor de socializare... e nașpa. O să-ți placă!", i-a urat Courteney prietenei sale.

De asemenea, și Schwimmer i-a transmis actriței un salut de bun-venit pe Instagram. „Buna, Jen!” a scris actorul alături de fotografia cu Ross și Rachel în versiunea Lego, lansată cu ocazia aniversării „Friends”.

În două zile, Jennifer Aniston a strâns aproape 7 milioane de urmăritori. Momentan, ea urmărește doar 110 persoane printre care se numără Kate Hudson, Adam Sandler, Julia Roberts, Nicole Kidman,  sau fostul ei soț Justin Theroux. De asemenea, și noua ei colegă din serialul „The Morning Show”, Reese Witherspoon i-a urat bun-venit pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.