Cool Stuff

Conflict la piscină între Nina Dobrev şi Paul Wesley! Ce şi-au spus cei doi actori din seriaul "The Vampire Diaries"

Paul Wesley, supărat pe colega sa din serialul "The Vampire Diaries"!

În urmă cu câteva luni, Nina Dobrev a dezvăluit că la începutul filmărilor pentru serialul “The Vampire Diaries”, aceasta nu îl putea suporta pe colegul ei de platou, Paul Wesley. Deşi pe micile ecrane cei doi formau un cuplu, în realitate aceştia nu se înţelegeau deloc.

Eu și Paul nu ne-am înțeles deloc la începutul show-ului. L-am respectat pe Paul Wesley, dar nu îmi plăcea de Paul Wesley”, a declarat Nina Dobrev pentru E!News.

Actrița a descris relația ei cu Wesley precum o „căsnicie fără viața sexuală”. „Când lucrezi cu cineva și petreci foarte mult timp cu acea persoană, ajung să te enerveze o mulțime de lucruri mărunte la acel om”, a spus Dobrev.

Se pare că aceste declaraţii ar fi ajuns şi la urechile lui Paul Wesley, care a fost destul de discret în această privinţă... până de curând. Actorul s-a întâlnit zilele trecute cu Nina Dobrev, la o piscină, unde cei doi au discutat despre zvonurile care au tot circulat în ultima perioadă.

Nina şi-a cerut scuze în faţa lui Paul, din cauza declaraţiilor pe care le-a făcut, iar reacţia actorului a fost genială. Wesley i-a spus Ninei că nu a fost deloc afectat de titlurile care au apărut în presă, după care acesta a împins-o în piscină pe fosta sa colegă. Evident, totul a fost regizat, iar momentul a stârnit o mulţime de reacţii amuzante pe reţelele de socializare.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.