Kiss Music News

Ce schimbări au avut loc la „Românii au talent” și ce se va întâmpla cu Smiley și Pavel Bartoș!

Sezonul 10 din „Românii au talent” aduce schimbări!

Doar ce au început filmările pentru noul sezon „Românii au talent” și PRO TV anunță schimbări în formatul emisiunii. Astfel, sezonul 10, care va fi difuzat în primăvară sub sloganul #un10perfect, aduce noi surprize pentru participanți. Începând din acest an, zece concurenţi au şansa de a se califica direct în semifinale. 

Fiecare membru al juriului are dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru concurenţii pe care vor să îi trimită direct în semifinale. De asemenea, după ce Smiley și Bartoș și-au dorit să aibă propriul Golden Buzz, acum ei îl vor putea apăsa nu doar o dată, ci tot de două ori.

„Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două! Este important să las lucrurile să se întâmple şi să reacţionez cât mai firesc în funcţie de momentele care apar pe scenă. Abia aştept să mă bucur de spectacol”, a declarat Mihai Petre.

Deși au apărut zvonuri conform cărora Florin Călinescu sau Andra – care a părăsit juriul „Vocea României” – nu vor mai fi jurați, componența rămâne neschimbată. Așadar și în acest sezon, concurenții vor încerca să-i impresioneze pe Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu.

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că „Românii au Talent” este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, juraţii, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că şi cei de acasă, ca şi noi, se bucură la fel de mult de acest show”, declară Andra.  

De asemenea, Florin Călinescu așteaptă cu nerăbdare să cunoască noii concurenți și descopere noi talente. „Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câştigător şi aşteptarea mea este ca publicul să aprecieze toţi concurenţii“.

Înainte de a vedea primele momente de pe scenă, Andi Moisescu a spus: „Mă aştept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toţi aceşti ani am acumulat foarte multă experinţă. Talentele nu ne aparţin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraţilor le vom judeca în primul rând cu inima”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.