Kiss Music News

Jennifer Lopez, surprinsă în rochie de mireasă pe străzile din New York

Jennifer Lopez, surprinsă în rochie de mireasă pe străzile din New York!

Jennifer Lopez și-a surprins fanii din New York, după ce a apărut pe străzile din oraș, purtând o rochie de mireasă, destul de extravagantă. Să fie oare în toiul pregătirilor de nuntă? Ei bine, J.Lo se pregătește de nuntă, dar nu pentru cea cu Alex Rodriguez.

Actrița a început de curând filmările pentru comedia „Marry Me”, unde aceasta interpretează rolul unei artiste pop, care se pregătește să se mărite cu un rockstar, interpretat de Maluma. Din păcate, mireasa află în ziua nunții că logodnicul ei este un bărbat infidel, așa că aceasta se căsătorește cu un bărbat din mulțime, interpretat de Owen Wilson.

Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie de Alex Rodriguez, în luna martie, în timpul unei vacanțe în Bahamas, însă până acum aceștia nu au oferit detalii despre nuntă.

J.Lo a fost căsătorită până acum de trei ori, iar din mariajul cu artistul Marc Anthony aceasta are doi gemeni, Maximilian și Emme, în vârstă de 11 ani. Alex a fost și el însurat o dată și are două fiice – Ella și Natasha, în vârstă de 10 și 14 ani. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.