Cool Stuff

Jennifer Lawrence s-a căsătorit într-o casă bântuită. Află toate secretele despre nunta actriței!

Jennifer Lawrence a avut o nuntă de vis, la care au participat numai VIP-uri!

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au căsătorit în urmă cu două zile, însă până acum nu au publicat nicio fotografie oficială de la nuntă. Cei doi și-au dorit ca nunta să rămână un adevărat mister, așa că nimeni nu știe cum a arătat rochia miresei sau cine a cântat la petrecere.

Totuși, câteva detalii despre nuntă au ieșit la iveală între timp. Invitații au dezvăluit că recepția s-a desfășurat la Belcourt Mansion din Rhode Island, iar ceremonia a avut loc la Palatul Belcourt of Newport, despre care se zvonește că ar fi bântuit.

Ce invitați au fost la nunta lui Jennifer Lawrence

Nu știm dacă fantomele și-au făcut apariția la nunta lui Jennifer Lawrence, dar știm cu siguranță că printre invitate s-au numărat Adele, Cameron Diaz, Ashley Olsen, Emma Stone, Kris Jenner, Sienna Miller, Amy Schumer și Nicole Richie.

Ce a inclus meniul!

O sursă a declarat pentru E! News că „nunta a avut o mulțime de elemente de  toamnă, flori închise la culoare, mere în coșuri și grătare încinse, cu miel la proțap. Mâncarea a fost pregătită afară, iar meniul a inclus pește la grătar, morcovi și dovlecei prăjiți”.

Ce a purtat mireasa

Jennifer  Lawrence a purtat o rochie de mireasă creată de Dior, iar soțul ei a avut un costum creat de aceeași casă de modă. Deși nu au apărut fotografii de la nuntă, o sursă a declarat că „Jennifer a avut o rochie cu mâneci lungi, decorate cu pietre prețioase, iar părul l-a avut prins, având libere câteva șuvițe”.

Ce muzică au ascultat

Au avut un DJ, iar toată lumea a dansat toată noaptea. Au dansat pe piese de la Jackson 5, la Aretha Franklin. Nimeni nu voia să plece. Mulți au stat până pe la 2-3 dimineața... A fost o noapte lungă. Jennifer și Cooke au plecat de la palat abia la 5:30. Păreau foarte fericiți, dar obosiți”, a povestit o sursă.

Cine este Cooke Maroney?

Părinții lui Maroney, James Maroney și Suki Fredericks dețin o fermă în Leicester, Vermont. Potrivit presei din străinătate, părinții lui s-au săturat să-și crească copilul la oraș, așa că s-au decis să se mute la țară. Înainte să se mute, tatăl lui Cooke Maroney a fost dealer de artă în Manhattan.

Cooke a călcat pe urmele tatălui său și a devenit și el dealer de artă, iar acum este directorul galeriei de artă Gladstone, din New York. Potrivit presei din străinătate logodnicul lui Jennifer Lawrence a lucrat cu pictorul Carroll Dunham și fostul iubit al lui Bjork, sculptorul Matthew Barney. Înainte să lucreze la galeria Gladstone, acesta a lucrat la galeria Gagosian, după ce și-a luat diploma în istoria artelor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.