Kiss Music News

Au fost cei mai buni prieteni, iar acum trăiesc povești de dragoste ca-n filme

Multe dintre vedetele de la Hollywood au fost prieteni înainte de a forma un cuplu.

Într-un cuplu este foarte important ca cel de lângă tine să îți fie confident, iar atunci când cel mai bun prieten iți devine iubit, lucrurile par să meargă de la sine.

Uneori, dragostea stă ascunsă fix sub nasul nostru și nu observăm, sau poate nu era încă momentul potrivit. Așa cum există parteneri care au rămas prieteni după ce s-au despărțit, există și prieteni care se cunosc de multă vreme și care s-au îndrăgostit. Iar atunci când vorbim despre vedetele de la Hollywood, acesta este un lucru foarte des întâlnit.

Justin Bieber și Hailey Baldwin

Cei doi s-au căsătorit religios la începutul acestei luni, după ce anul trecut au făcut cununia civilă într-o formulă mai restrânsă. Chiar dacă Justin și Hailey formează un cuplu din 2016, aceștia par că se cunosc dintotdeauna. Ceea ce într-un fel este adevărat. Justin și Hailey s-au cunoscut în 2009, în culisele emisiunii „The Today Show", când tatăl ei le-a făcut cunoștință.

Kim Kardashian și Kanye West

Chiar dacă atunci când s-au cunoscut Kim și Kanye erau implicați în relații diferite, asta nu i-a împiedicat ca mai târziu să formeze un cuplu. Cei doi s-au cunoscut în 2002, atunci când Kanye filma un videoclip alături de Brandy, o prietenă comună.

La acea vreme, rapper-ul nu știa nimic despre Kim, dar în timp au început să se admire reciproc. Kanye chiar a scris un vers despre Kim, în 2009. Zvonurile despre ei au fost confirmate abia în 2012, când artistul și-a mărturisit într-o piesă dragostea pentru Kim și a invitat-o la show-ul lui de modă de la Paris. Doi ani mai târziu, aceștia s-au căsătorit în Italia.

Mila Kunis și Ashton Kutcher

Despre Mila Kunis și Ashton Kutcher chiar putem spune că au crescut împreună. Cei doi s-au cunoscut în 1998, pe platourile de filmare al serialului „That ‘70s Show”, în care au și format un cuplu.

Chiar dacă atunci totul a fost doar un scenariu, ei s-au regăsit în 2012 și au început o relație, după ce Ashton s-a despărțit de Demi Moore. Și pentru un plus de romantism, Ashton a fost primul băiat cu care Mila s-a sărutat în adolescență.

Shawn Mendes și Camila Cabello

Shawn și Camilla s-au întâlnit prima oară în 2014, când se aflau într-un turneu. De atunci, ei au devenit prieteni apropiați și au început să împărtășească cele mai frumoase momente pe rețelele de socializare.

Totuși, primele zvonuri în legătură cu o relație au apărut după lansarea piesei „Señorita”. Fanii nu au putut să nu observe chimia dintre cei doi și se pare că au avut dreptate! În iulie anul acesta, Shawn și Camila au fost văzuți sărutându-se într-o cafenea din Los Angeles, iar ulterior au confirmat că formează un cuplu.

Ryan Reynolds și Blake Lively

Co-starurile din „Green Lantern”, Ryan Reynolds și Blake Lively, s-au întâlnit în 2010, pe platourile de filmare. Chiar dacă la acea vreme, Ryan era căsătorit cu Scarlett Johansson și Blake se întâlnea cu colegul ei "Gossip Girl", Penn Badgley, situația s-a schimbat rapid.

Cei doi au rămas prieteni, iar la finalul anului 2010, s-au regăsit pentru a promovarea noului film. Iar la aproximativ un an de la lansare, lucrurile au trecut de la platonic la romantic. Ryan și Blake au fost la o întâlnire dublă și atunci au realizat câte au de fapt în comun. Așa că un an mai târziu s-au căsătorit și acum au împreună trei copii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.